LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Indul a Tizenkettes!

Egy héten belül kezdetét veszi a 2016-os Európa Bajnokság, júliusban pedig startol az NB I 2016/17-es idénye. Ha szeretnél játszani, értékes nyereményekért küzdeni, jó hírünk van: Tizenkettes névre hallgató tippjátékunk elindult! Nincs több manuális tipp, mától kezdetét veszi új szolgáltatásunk, az automatizált tippjátékunk! www.lokiblog.eu/tizenkettes

tizenkettesbanner

Miért pont Tizenkettes és miért pont egy külön oldalon? Az eddigi tippjátékaink hozzászólás és Google dokumentum formában üzemelt, de ezt nagyon gyorsan kinőttük. 80 tippelő heti tippjeit folyamatosan, hiba nélkül nyomon követni ilyen manuális módszerekkel, nem volt hatékony. Ezért Sammy gondolt egy merészet és megalkotott nektek egy olyan oldalt, ami minden tippet és játékost adatbázisokba rendez, hogy a pontszámítás is automatikusan működhessen. Reméljük ti is annyira megszeretitek majd, ahogy a belső tesztek során a mi szívünkhöz már hozzánőtt.

A rendszernek gyorsan nevet is adtunk: a Tizenkettes tippjáték elsősorban a szurkolókra utal. A csapat tizenkettedik játékosa mi vagyunk, amikor csapatunk otthonában, vagy épp idegenben a helyszínről buzdítjuk mieinket. Legyünk mi az a bizonyos Tizenkettes! Legyünk mi az a plusz faktor, ami nélkül nem foci a foci!

Ahogy eddig megszoktátok, a mérkőzések végkimeneteleire kell tippelni a fordulók kezdetéig, majd a legtöbb pontot elérő, illetve a minimális célokat teljesítők közül egy személy ajándékban részesül: az EB játékunkban ez várhatóan egy-egy magyar relikvia lesz egyenesen az Európa Bajnokságról!

Nem is szaporítanám tovább a szót, kattints, regisztrálj, erősítsd meg e-mail címedet (spam mappát ne feledd), és jöhetnek a tippek! Irány a TIZENKETTES!