LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

InStat: DVSC – Gyirmót

Drámai győzelmet arattunk hétvégén a Gyirmót ellen, most pedig nézzük, hogy megérdemelten zsebeltük-e be a három pontot, vagy a vendégek valóban rászolgáltak volna legalább az egy pontra.

gyirmins1

Nagyjából minden tekintetben kiegyenlített statisztikát látunk, kivéve a kapuralövésekben, ugyanis abban hatalmas a fölényünk, kétszer annyiszor próbálkoztunk lövéssel, és kaput is többször találtunk értelemszerűen. Vélhetően ha nincs az emberhátrány, akkor más tekintetben is nagyobb fölényt tudtunk volna kialakítani.

gyirmins2

És amit már Enderson beharangozott a cikke végén: mennyire mást mutat az InStat, mint ahogy mi láttuk a meccset. Az a Ferenczi kapta a legmagasabb pontszámot (ami egyébként magyar szinten is kimagaslónak számít), akit mi ekéztünk a hozzáállása miatt. Tény, hogy védekezésben nem tett hozzá sokat a csapat játékához, viszont a számok is mutatják, hogy támadásban viszont igen is hasznos játékot nyújtott. Ugyanez  a helyzet Holmannal, bár az ő esetében a hozzáállást valóban nem tükrözi a pontszáma.