LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Hét!

A 7 egy különleges szám. A mesékből jól ismerhetjük fontos szerepét, de ennyi napból áll egy hét, ennyi szín alkotja a szivárványt, ennyi bajnoki címe van a DVSC-nek, és ami most számunkra a legfontosabb, immár hétéves a LokiBlog!

szülinap7

Születésnapjainkon általában fel szoktuk eleveníteni, hogy mi történt az elmúlt egy évben, de az utóbbi években annyi esemény kötődik hozzánk, hogy már ilyen rövid távlatban is képtelenség tömören összefoglalni. Azért lássuk nagy vonalakban, felsorolás szintjén hogy mi mindenen mentünk keresztül az elmúlt egy esztendőben:

Amint látható, a sort még lehetne folytatni, hiszen ezek tényleg csak a legfontosabbak voltak. Reméljük, hogy továbbra is hasonló élményekben lesz részünk, és a továbbiakban is színvonalas cikkekkel tudjuk kiszolgálni az olvasóinkat. Hiszen ne feledjétek, mi továbbra is értetek vagyunk, értetek csináljuk az egészet, nélkületek mit sem ér az egész. Így a legfőbb érdeme a LokiBlog olvasóközönségének van abban, hogy immár hét éve itt vagyunk az éterben. Még sokszor ennyit kívánunk magunknak!

Hajrá Loki, Hajrá LokiBlog!