LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Szerkesztőt keresünk

Időről időre felbukkan ez a téma, ezúttal is sor kerül rá. A LokiBlog stábja ismét szerkesztőt keres a csapatba.

we-want-you

Különösebb elvárásaink nincsenek, csupán annyi, hogy légy elhivatott a csapat és a blog iránt, ne muszájból írj cikket, hanem mert szereted csinálni, és lehetőség szerint saját gondolataidat fogalmazd meg a cikkeidben, lehetőleg komolyabb helyesírási hibák nélkül. Kötelező feladatként a mérkőzésbeharangozók és összefoglalók megírásában való részvétel az elvárásunk, ezen kívül szabad kezet adunk, arról és akkor lehet írni, amikor csak akartok.

Amit mi kínálunk: fiatalos, baráti légkör, közös programok, meccsnézések. Fontos, hogy mivel non-profit módon működünk, így értelemszerűen fizetést nem tudunk ajánlani; mindannyian hobbiból csináljuk az oldalt, így a részedről is ezt várjuk el.

A jelentkezőtől egy amolyan „beugró cikket” várunk, ez rátok van bízva: lehet egy beharangozó a következő meccsünkről, egy összefoglaló egy korábbi összecsapásról, vagy akármilyen eszmefuttatás a csapat jelenlegi helyzetéről. Ha úgy érzed, hogy helyed van köztünk, akkor írj nekünk egy emailt az info@lokiblog.eu címre, amiben csatolod a cikket.