LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2018/2019 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett: 

Távozott: 

Érkezhet: 

Távozhat: 

Hosszabbított:

  • Mészáros Norbert (1 évig – 2019. június)
  • Szatmári Csaba (3 évig – 2021. június)
  • Varga Kevin (3,5 évig – 2021. december)
  • Kinyik Ákos (3 évig – 2021. június)

Hírek, pletykák:

09. 16.: A válogatott szünet, és az azt követő bajnoki mérkőzés lejátszása után mostanra kijelenthető, hogy véget ért a nyári átigazolási időszak a DVSC számára. Az összkép elég vegyes, hiszen sikerült több poszton erősíteni, de maradt egyértelmű hiányposztunk is, méghozzá a támadósorban. Ezen hiányosságok korrigálására alighanem már csak télen lesz lehetőség, mi pedig akkor is jelentkezünk majd Játékoskeringő rovatunkkal, köszönjük, hogy követettek minket a nyár során!

09. 06.: Minden híresztelés és információ ellenére Varga végül Felcsútra írt alá.

09. 06.: Varga Józseffel szerződést bontott a Videoton, így szabadon igazolhatóvá vált. Józsika visszatérése már korábban is terítéken volt, most pedig információink szerint komoly esély mutatkozik arra, hogy ismét a Loki színeiben futballozzon.

09. 01.: Éjfélkor zárult az átigazolási piac, így innentől legfeljebb szerződéssel nem rendelkező játékosokat lehet csak igazolni.

08. 31.: Ahogy azt tegnap jeleztük, Pávkovics Bence a DVSC játékosa lett. A 21 éves védő egy vére kölcsönbe érkezett, de a DVSC-nek vételi opciója lesz rá jövő nyáron.

08. 30.: A zuhanyhíradóból származó hírek szerint Pávkovics Bence érkezhet a védelembe Újpestről. Az átigazolási időszak egyébként holnap estig tart, így eddig lehet szerződéssel rendelkező játékosokat átigazolni.

08. 15.: Bokros Tibor még július végén a Cigánd játékosa lett, ezt a borsodi klub már hivatalosan is bejelentette a honlapján. A 30 éves védő 2016 óta tartozott a DVSC kötelékébe, de egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára, az elmúlt két szezonban Balmazújvároson játszott kölcsönben.

08. 05.: Két fiatal játékosunk, Kerekes Krisztián és Bíró Péter az NB III-ban szereplő DEAC-ban futballoznak az idei szezonban, kölcsönben.

08. 02.: Kóródi Nándor egy évre kölcsönbe került az NB II-ben szereplő Balmazújvároshoz. A 18 éves középpályás idén nyáron kötött profi szerződést a DVSC-vel.

07. 27.: Kinyik Ákossal is szerződést hosszabbított a DVSC. A 25 éves, saját nevelésű belső védő 2021 júniusáig írt alá.

07. 26.: Varga Kevinnel hosszabbított a klub. Az új kontraktus 2021 decemberéig, tehát még 3,5 évig érvényes.

07. 20.: Damásdi Alex négyéves szerződést írt alá a DVSC-vel. A 21 éves, szélsőként és támadóként is bevethető játékos Felcsúton nevelkedett, az előző szezonban Cegléden játszott. 

07. 20.: Távozhat a Viditől Varga József. A válogatott középpályás már nem alapember egy ideje a bajnokcsapatban, felvetődött vele kapcsolatban korábban a Felcsútra távozás lehetősége, de újabban a DVSC hívásáról is lehet hallani. 

07. 19.: Albion Avdijaj egy évre kölcsönbe érkezett a DVSC-hez. A 24 éves, Svájcban született, albán származású csatár elsődleges feladata Tabakovic pótlása lehet.

07. 16.: Ezequiel Calvente aláírt a DVSC-hez. A 27 éves spanyol középpályás 1+1 éves szerződést kötött a klubbal. Ezzel egyébként ő lett a Loki történetének első spanyol légiósa.

07. 14.: Szintén próbajátékon szerepel a 21 éves Damásdi Alex, aki a felcsúti akadémián nevelkedett, és az ifjúsági Bajnokok Ligájában 4 mérkőzésen 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett 2015-ben. Az előző szezont Cegléden töltötte a jobb oldalon bevethető játékos, a most zajló Vác elleni felkészülési meccsen pedig már gólt is szerzett.

07. 14.: Tabakovic korábbi csapattársa, a 24 éves albán-koszovói Albion Avdijaj szerepel próbajátékon a Lokinál. A támadó fiatal kora ellenére már szerepelt Németországban (Hoffenheim valamint Wolfsburg utánpótláscsapatai), hazájában pedig az FC Vaduz és a Grasshoppers mezét ölthette magára. Az előző szezonban 10 meccsen 2 gólt szerzett a svájci élvonalban.

07. 11.: Erik Cikossal kétéves szerződést kötött a DVSC. A 29 éves szélső védő korábban Lengyelországban, Olaszországban és Skóciában is játszott, legutóbb a Slovan Bratistava labdarúgója volt. A szlovák élvonalban 108 alkalommal lépett pályára, a legutóbbi szezonban 11-szer kapott szerepet. Karrierje során 9 BL-selejtezőn, és 8 Európa-liga mérkőzésen játszott, emellett egy alkalommal a szlovák válogatott mezét is magára ölthette. A másik próbázó, az ukrán Vasyl Kobin így vélhetően nem kap szerződést.

07. 11.: Kubatov Gábor szerint a Fradi megpróbálta megszerezni az egyik fiatal játékosunknak, ám mivel 3 millió eurot kértünk érte, így nem jött létre az üzlet. Információink szerint Varga Kevinért tették az ajánlatot a zöld-fehérek.

07. 10.: „Mindkettőjüket (Cikost és Kobint – a szerk.) megnéztük a jobb- és balbekkben is, látszik rajtuk, hogy képzett labdarúgókról van szó. Szerződtetésükről a hét folyamán születik majd döntés. Tabakovics sérülése előtt is szerettünk volna támadót igazolni, de ez a kérdés így még hangsúlyosabbá vált. A magyar piacról valószínűleg már nem tudunk igazolni, így külföldön kell megtalálnunk a számunkra megfelelő labdarúgókat” – Herczeg András nyilatkozott a HAON-nak.

07. 10.: Egyéves ceglédi kitérője után Virág Ákos visszatért a DVSC-hez. A saját nevelésű utánpótlás válogatott játékos kilenc mérkőzésen lépett pályára az előző szezonban az NB II-ben, a hétvégi edzőmérkőzéseken pedig már pályára lépett a Lokiban.

07. 07.: Kóródi Nándorral profi szerződést kötött a klub. A DVSC saját nevelésű középpályása Leonel Pontes idején már bemutatkozott az NB I-ben, ám korábban nem rendelkezett kontraktussal, és komolyan benne is lógott a levegőben, hogy nem köt vele szerződést a klub. A 18 éves játékost korábban a Videoton is tesztelte a hírek szerint. Szerződése három évre szól.

07. 07.: Szélső védőket tesztel a Loki. A Kisvárda elleni edzőmeccs kezdőcsapatában egy szlovák és egy ukrán származású védő, Erik Cikos és Vasyl Kobin is szerepet kapott. Cikos 29 éves jobbhátvéd, az előző fél szezont a Slovan Bratislavánál töltötte. Kobin 33 éves ukrán jobbhátvéd, szabadon igazolható. Legutóbb a kazah Tobol Kostanay csapatában szerepelt, de korábban megfordult az ukrán kirakatcsapatnál, a Sahtar Donecknél is.

07. 05.: Két és fél év után visszatér a DVSC-hez Szécsi Márk. A 24 éves támadó a Puskás Akadémiánál töltötte az előző szezont, a következő idényben pedig kölcsönben a Lokinál futballozik.

07. 04.: Szatmári Csaba három évvel, 2021-ig meghosszabbította a szerződését.

07. 03.: Mészáros Norbert lejáró szerződését egy évvel meghosszabbította a klub a mai napon.

07. 03.: A hírek szerint két játékos is kiszemelt a támadósor megerősítésére. Egyikük a Balmazújvárosban játszó Nemanja Andric, a 31 éves szerb támadó nevét már többször is bedobták a zuhanyhíradóban az elmúlt napokban. Másik jelölt a Felcsúton futballozó Szécsi Márk, aki történetesen a DVSC nevelése. A 24 éves apró termetű támadó Nyíregyházáról igazolt tavaly nyáron Felcsútra, onnan térhetne most vissza nevelőegyesületéhez.

07. 02.: Bachana Arabuli a Puskás Akadémiához igazolt Balmazújvárosból, így a grúz támadó sem lesz a DVSC játékosa.

06. 29.: Több klub, többek közt a DVSC is érdeklődik Rus Adrián iránt. Azonban a 22 éves romáiniai származású védőt élő szerződés köti a Balmazújvároshoz, így ki kellene őt vásárolni. Látva a többi érdeklődőt, nem valószínű, hogy mi lehetünk a befutók.

06. 29.: A Nemzeti Sport információi szerint a Puskás Akadémia nyerte a Bachana Arabuliért folytatott versenyfutást, így a grúz támadó a felcsútiakhoz fog aláírni.

06. 29.: Egy kis csúszással a DVSC is beszámolt Danilo Sekulic távozásáról, ám a klub közleményéből kiderül, hogy a szerb középpályás csak fél évre kölcsönbe igazolt az örmény bajnok FC Alashkerthez.

06. 27.: A DVSC-vel készül Ezequiel Calvente. A 27 éves spanyol szélső 2015-ben igazolt Magyarországra a Békéscsabához, a szezon végén az NB I-től búcsúzó viharsarkiak kölcsönadták őt Szombathelyre, ám sérülés miatt szinte a teljes 2016-2017-es szezont kihagyta. Tavaly nyáron távozott Békéscsabáról, azóta nem volt klubja, gyakorlatilag két éve nincs játékban.

06. 26.: Haris Attilával négyéves szerződést kötött a DVSC. A 21 éves védekező középpályás a Ferencvárosban nevelkedett, az előző szezonban alapember volt a Balmazújvárosban.

06. 25.: Az általunk is megkörnyékezett Balázs Benjámin kétéves szerződéshosszabbítást írt alá az Újpesttel.

06. 25.: Tisza Tibor bejelentette a visszavonulását. A 33 éves játékos kiváló fizikai állapotban van, ám már nem érez elég motivációt a folytatáshoz, ezért döntött a befejezés mellett.

06. 23.: Danilo Sekulic az örmény bajnok FC Alashkert futballistája lett. A középpályás távozását a DVSC egyelőre még nem jelentette be.

06. 21.: Egy újabb játékost, nevezetesen Haris Attilát szemeltük ki a Balmazújvárosból. A Ferencvárosban nevelkedett 21 éves középpályás információink szerint a DVSC-vel kezdte meg a felkészülést a héten.

06. 18.: A ceglédi kölcsönjátékból visszatérő Kerekes Krisztián a felnőtt csapattal kezdte meg ma a felkészülést.

06. 18.: Immár hivatalosSós Bence a Videotonnál folytatja pályafutását. Bár a klubok nem közölték a részleteket, információink szerint a klubváltásnak köze van a Bódi Ádám transzferhez, tehát Sóst adtuk cserébe Bódi játékjogáért. 

06. 16.: Információink szerint Sós Bence lesz az, aki Bódi Ádámért cserébe Székesfehérvárra igazol. A Videotontól származó információk szerint a játékos már túlesett az orvosi vizsgálaton is.

06. 15.: Bódi Ádám három évre a DVSC játékosa. Az előző szezont kölcsönben Debrecenben töltő középpályást kivásárolta a klub a Videotontól és három évre írt alá nevelőegyesületéhez.

06. 14.: Uzoma már biztosan nem lesz a Loki játékosa, ugyanis a mai napon aláírt a Honvédhoz, így Vajda után újabb játékosról maradtunk le.

06. 12.: Balázs Benjáminnak idén nyáron lejár a szerződése Újpesten és több klub is szerződtetné őt, többek közt a DVSC is.

06. 08.: A HAON információi szerint Kártik Bálint visszatérhet a DVSC-hez. A 21 éves középpályás debreceni nevelés, az előző szezonban az NB II-es Nyíregyháza alapembere volt.

06. 07.: Vajda Sándor leigazolását már be is jelentette a Mezőkövesd, így őt ki is húzhatjuk a lehetséges érkezők listájáról.

06. 07.: Két új kiszemeltünk is van a Balmazújvárosól: az NB I egyik gólpassz-királyát, Vajda Sándort, valamint az újvárosiak házi gólkirályát, Bachana Arabulit szeretnénk szerződtetni. Utóbbi esetében a hírek szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a felek közt.

 06. 06.: Hogy az esetleges érkezőkről is essen szó, Eke Uzoma a kieső Balmazújvárostól biztosan távozik, és a Honvéd mellett a DVSC is szeretné őt szerződtetni.

06. 06.: Varga Kevinnel kapcsolatban már a télen is lehetett hallani pletykákat a Videoton érdeklődéséről, ezek a hangok most újfent felerősödtek. Adott esetben cserealapot jelenthet Bódiért.

06. 06.: A nyáron három játékosnak is lejár a szerződése, Bódi Ádám csak kölcsönben szerepelt nálunk a Videotontól, az ő sorsa egyelőre bizonytalan, ki kellene őt vásárolni ahhoz, hogy maradhasson. Tisza Tibornak és Mészáros Norbertnek szintén lejár a szerződése, ők ha nem hosszabbítanak, akkor szabadon igazolhatóvá válnak, bár utóbbi esetében inkább a visszavonulás lehetősége áll fenn.

06. 06.: Az első hivatalos játékosmozgás már meg is történt, ugyanis Justin Mengoloval közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A kameruni légiós folyamatosan bajlódott sérülésekkel, így kevésszer tudott a szakmai stáb rendelkezésére állni.

06. 06.: Elkezdődött az uborkaszezon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy folyamatosan érkeznek majd az átigazolási pletykák. A LokiBlog állandó rovata ezen a nyáron is gőzerővel pörög majd, már amennyiben lesz miről írnunk. Ezúttal is összegyűjtünk minden hírt, pletykát, tényt a csapattal kapcsolatban, kövessétek tehát Játékoskeringő rovatunkat!


Korábbi rovataink:

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar