LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ki volt a legjobb szeptemberben?

Szeptembert is magunk mögött hagytuk, így itt az ideje, hogy ismét megválasszuk a hónap legjobb játékosát. Idei szavazás soroztunk is kitart egészen a szezon végéig, melynek végén az is kiderül, hogy ki volt a szezon legjobb játékosa. Most azonban egyelőre csak szeptember legjobbját keressük!

Lássuk tehát szeptembert. A legutóbbi szavazásnál már jeleztük, hogy egy hetet csúsztunk a kiírással, így a Haladás elleni bajnokit majd csak most kell számításba venni. Azon kívül még három tétmeccse volt a csapatnak, így összesen négy mérkőzés alapján van lehetőség a legjobb kiválasztására. Az esélyesek között említhetjük ezúttal Kusnyír Eriket, aki továbbra is jobbhátvédként kénytelen helyt állni hétről hétre, de teszi mindezt sikerrel. Bódi Ádám az elmúlt hetekben rendre vezére volt a csapatnak, jó játékot láttunk tőle többek közt a hétvégén is. Takács Tamás pedig ismét formába lendült, három gólt szerzett a vizsgált időszakban, ezzel pedig a házi góllövőlista élére ugrott. De hogy végül ki lesz a befutó, az ismét csak rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

  • DVSC – Haladás 1-1 (Takács)
  • Újpest – DVSC 1-0
  • BKV Előre – DVSC 1-2 (Szécsi, Könyves)
  • DVSC – Kisvárda 3-1 (Takács 2, Barna)

Szavazni ezúttal is a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtok, egészen a hét végéig. A szavazáson csak azok vesznek részt, akik legalább három meccsen pályára léptek a hónapban.