LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ki volt a legjobb októberben?

A tegnapi nap végeztével októbert is magunk mögött hagytuk, ráadásul épp a hónap utolsó napjára esett még egy tétmérkőzés is a Teskánd ellenében. Így aztán újra itt az idő, hogy megválasszuk a hónap legjobb játékosát!

Szeptemberben négy mérkőzést játszott a csapat, ebből egy kupameccs volt, a maradék három pedig bajnoki, épp úgy, mint szeptemberben. Októberben szerencsére jól sikerült, hiszen három győzelem és egy döntetlen a csapat mérlege, így pedig nem nehéz jó teljesítményeket kiemelni. Az egyik ilyen volt Kinyik Ákos, aki a védelem vezére hétről hétre, és az ellenfél kapujára is veszélyes tud lenni. Kusnyír Erik ebben a hónapban is remek teljesítményt nyújtott, pedig még mindig nem az eredeti posztján szerepelt, ennek ellenére többek közt mentalitásával is kiemelkedik a csapatból. Szintén említést érdemel az előző hónapban legjobbnak választott Bódi Ádám, aki két mérkőzésen a kapitányi karszalagot is viselhette az elmúlt időszakban, ez pedig a teljesítményén is meglátszott. A Paks ellen szerzett győztes gólját aligha feledjük egyhamar.  De hogy végül ki lesz a befutó, az ismét csak rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

  • Ferencváros – DVSC 2-2 (Takács, Szécsi)
  • DVSC – Paks 2-1 (Pávkovics, Bódi)
  • DVSC – Felcsút 2-1 (Könyves, Avdijaj)
  • Teskánd – DVSC 0-3 (Bényei, Avdijaj 2)

Szavazni ezúttal is a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtok, egészen a jövő hét közepéig. A szavazáson csak azok vesznek részt, akik legalább három meccsen pályára léptek a hónapban.