LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ki volt a legjobb decemberben?

Túl van a csapat az év utolsó mérkőzésén, ami egyúttal azt is jelenti, hogy decemberben sem lépnek már pályára a játékosok, így itt a lehetőség ismét megválasztani a hónap legjobb játékosát. Legutóbb egyöntetűen úgy döntöttünk, hogy szavazás nélkül Kusnyírnak ítéljük oda a november legjobbja címet, de reményünket fejeztük ki, hogy decemberbe ismét lesz értelme szavazást kiírnunk. Szerencsére elmondhatjuk, hogy van értelme, ugyanis jól zárta az évet a csapat.

Négy mérkőzés zsúfolódott bele decemberbe, ezek közül három bajnoki és egy kupatalálkozó volt. Külön öröm, hogy mind a négy találkozót megnyertük, így van lehetőségünk válogatni a jó teljesítmények közül. Kezdjük is mindjárt Bódi Ádámmal, aki háromszor talált a kapuba ezen négy meccsen, kétszer ráadásul szenzációs szabadrúgásgólt szerzett, értékét pedig külön növeli, hogy mindkettő a vezető találtunk volt az adott meccsen. Szintén említést érdemel Nagy Sándor, aki az MTK és a Haladás ellen is számos bravúrt bemutatott. De ne feledkezzünk meg Szécsi Márkról sem, aki az utolsó két bajnokin egyaránt betalált. Hogy végül ki lesz a befutó, az csakis rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

  • MTK – DVSC 0-1 (Varga K.)
  • Vasas – DVSC 1-2 (Bódi, Jovanovic)
  • DVSC – Honvéd 2-0 (Bódi, Szécsi)
  • Haladás – DVSC 0-2 (Bódi, Szécsi)

Szavazni ezúttal is a megszokott módon, az oldalsávunkban tudtok, egészen a jövő hét közepéig. A szavazáson csak azok vesznek részt, akik legalább három meccsen pályára léptek a hónapban.