LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Szurkolj és licitálj!

Most hétvégén, egész konkrétan szombaton kerül megrendezésre a 4. alkalommal kiírt Bánka-Rakaczki Emléktorna, mely a két tragikusan, fiatalon elhunyt labdarúgó előtt állít emléket. A szurkolói közösségek közti viadalon immár hagyományosan a LokiBlog képviseli a debreceni színeket, ez idén sem lesz máshogy.

Az idei tornán ismét bővült a résztvevő csapatok száma, ezúttal 20 együttes mérkőzik majd meg a győzelemért. A tavalyihoz hasonlóan idén is két helyszínen kerül lebonyolításra a versengés, az egyik helyszín Dunakeszi, míg a másik Mogyoród lesz. A két városban 2-2 csoport küzdelmeit rendezik meg, illetve lesz utánpótlástorna is mindkét helyszínen, a középdöntőket, a gálamérkőzést és a döntőt pedig Dunakesziben rendezik majd. A csapatokat négy darab ötfős csoportba osztották be, a sorsolást a két héttel ezelőtti Semleges Térfél adásban bonyolítottuk le. Ez alapján a következő csoportok alakultak ki:

Ami minket illet, hagyományosan a halálcsoportba szoktunk kerülni, ez idén sem volt másképp… 🙂 A korábbi három kiírásban mindig a mi csoportukból került ki a későbbi győztes, és idén sem vár ránk könnyebb feladat, hiszen a címvédő Újpestiek mellett a másik három csapat is kiváló játékerőt képvisel, de természetesen nem feltartott kezekkel megyünk. Azonban az elsődleges célunk mindig a tisztes helytállás, emellett pedig a torna szellemiségét követve a jó kapcsolatok kiépítése a többi szurkolóval, illetve maga az emlékezés, jótékonykodás (a csapatok nevezési díjai is az emléktornához kapcsolódó alapítvány számláját gyarapítja).

Ha már jótékonykodás! Nagy örömünkre a DVSC felajánlott egy eredeti, tavalyi mezt, melyet a jelenlegi keretünk összes tagja dedikált. A mezre Facebook oldalunkon az alábbi poszt alatt tudtok kommentben licitálni egészen február 2., szombat 20 óráig, jelenleg 30 ezer forintnál tart a licit. A teljes befolyt összeggel a Bánka-Rakaczki Emléktorna bevételét gyarapítjuk, amelyet köztudottan jótékony célra használnak fel a szervezők.

Úgyhogy egyrészt licitre fel, másrészt várunk mindenkit szeretettel holnap Dunakeszibe, ha találkozni és/vagy szurkolni szeretnétek nekünk. A torna pontos programját ide kattintva láthatjátok. A LokiBlog stábját JuveFan, Csibu, Enderson, Lucas, Redboy és Sammy képviseli majd a csapatunkban. Az emléktornáról a jövő hét elején egy vlog epizódban számolunk majd be.