LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Február legjobbja: Zsóri Dániel

Az idei év első szavazásának a február legjobbja cím volt a tétje. Mivel eléggé felemás eredménysort tudhatott maga mögött a csapat, így nem volt egyértelmű a szavazás végeredménye. Végül ahogy az várható volt, Zsóri Dániel elvitte a showt az ollózós góljával, így övé lett a dicsőség!

A végeredmény közel 300 szavazat alapján alakult ki. Megoszlottak az olvasók véleményei, szoros végeredmény született. Az első helyen végző Zsórira 26% szavazott, ezzel ő lett február legjobbja. A dobogóra Haris Attila (18%) és Bódi Ádám (16%) fértek még fel, de sokan szavaztak Kosickyre és Pávkovicsra is. Ennek a hónapnak egyértelműen a Fradi elleni katartikus győzelem volt a fénypontja, így nem meglepő, hogy az az egy klasszis mozdulat most hónap legjobbja címet ért Zsórinak. Napokig, sőt egészen egy hétig ő volt a rivaldafényben, a sportsajtó rég nem látott felkapottsággal számolt be a DVSC tehetségéről. Így tehát mi sem sajnáljuk tőle ezt a díjat, és remélhetőleg lesz még ő úgy a hónap legjobbja, hogy nem csak egy mozdulat miatt ítélik oda nekik az olvasók.

A szavazás pedig márciusban is folytatódik majd, melynek első állomása a mai, Felcsút elleni mérkőzés lesz, remélhetőleg sokkal jobb eredmények és egyéni teljesítmények gazdagítanak majd minket ebben a hónapban.