LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ki volt a legjobb májusban?

A szezon ugyan befejeződött, de nekünk még vannak kötelességeink. Első körben az, hogy eldöntsük, ki volt május legjobbja! A hónap legjobbja szavazássorozatunk utolsó állomásánál tartunk, ezt követően az is eldől majd, hogy ki volt a szezon legjobb Loki játékosa. De ne szaladjunk előre, egyelőre május legjobbját keressük.

Egy rövid hónapot tudhatunk magunk mögött, hiszen csupán három mérkőzése volt a Lokinak. Az eredménysor sem feltétlen pozitív, hiszen egy győzelem mellett két vereség a mérleg, de végeredményben nem szomorkodhattunk, ami a bajnokság végkimenetelét illeti. Na de ki az esélyes a győzelemre? Itt van például Szatmári Csaba, aki főként az utolsó bajnokin játszott nagyot, de kiemelnénk Bódi Ádámot, aki a Paks elleni gólja mellé egy gólpasszt is jegyzett a Fradi ellen. A legnagyobb esélyes alighanem Szécsi Márk, aki nagyon megnyomta a végét, és három szerzett góljával a házi góllövőlista élén végzett, összesen 8 találattal. Hogy ki volt a legjobb, az már csak is rajtatok múlik!

Vizsgált mérkőzések:

  • DVSC – Kisvárda 1-3 (Szécsi)
  • Ferencváros – DVSC 2-1 (Pávkovics)
  • DVSC – Paks 4-1 (Szécsi 2, Bódi, Tőzsér)

ITT TUDSZ SZAVAZNI

A szavazás ezúttal péntekig tart. A szavazáson csak azon játékosok vesznek részt, akik mindhárom mérkőzésen pályára léptek.