LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

LOKVIZ #1 – Játssz velünk!

Hirtelen ötlettől vezérelve kitaláltuk, hogy indítunk egy új rovatot, melyben a játéké a főszerep. Minden héten csinálunk egy feladványt, ha pedig lesz rá igény, akkor egy házi bajnokságot is tarthatunk. A részletekért olvass tovább!

Többféle feladvánnyal készülünk majd, a téma minden esetben a DVSC és annak történelme lesz. Visszatérő elemek lesznek az úgynevezett „nevezd meg” típusú rejtvények, aminél adott idő alatt kell minél több helyes megoldást kitalálni. Az első feladványunk is erre épül. A feladat pedig a következő: Meg tudod nevezni a DVSC NB I-es góllövőlistájának tagjait?

A szabályok nagyon egyszerűek, öt perc áll rendelkezésetekre, hogy a 18-ból minél több nevet kitaláljatok. Segítségül megadtuk az egyes játékosok által szerzett NB I-es gólok számát. A legtöbb esetben elegendő a vezetéknevet beírni, de egyező név esetén szükséges a keresztnév első tagjainak megadása is! Csalni nem ér! 🙂 Mivel ez csak egy játék, így saját magatokat csapjátok be, ha puskáztok. Kommentben jöhet, hogy kinek mennyit sikerült eltalálnia!