LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2020/2021 tél

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

Távozott:

Érkezhet: 

  • Robert Gaczella (próbajáték, CFR Cluj)

Távozhat: 

Hosszabbított:

Zuhanyhíradó rovat:

  • Érkezhet:
  • Távozhat:

Hírek, pletykák:

[01/16] Öt játékosunk szerepel próbajátékon a DEAC-nál, ők mindannyian pályára léptek ma a Békéscsaba ellen: Bényei Balázs, Sárosi Norbert, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf és Kenderesi Dávid. Vélhetően a tavaszt kölcsönben a “kistesónál” töltik majd.

[01/15] Sándor Tamás elmondta, hogy jelenleg öt DVSC futballista tréningezik náluk, ám a DEAC közleménye nem tért ki konkrétan a nevekre. Az első edzőmeccs után okosabbak leszünk ilyen tekintetben.

[01/09] A hivatalos oldal a DVTK elleni edzőmeccs beszámolójában egy szűkszavú bekezdésben tudatja, hogy próbajátékon szerepel a Kolozsvárról érkezett, kanadai születésű, román-magyar kettős állampolgár Roberto Gaczella. A nevére rákeresve nem találtunk találatot, csupán az Instagram profiljára bukkantunk rá, eszerint Robert Gaczella a pontos neve, és vélhetően a CFR Cluj utánpótlásában pallérozódik. Egyebek mellett a mai edzőmeccs keretében nem szerepelt Bényei Balázs, aki a hírek szerint a DEAC-nál folytatja, megerősítve ezzel korábbi értesülésünket.

[01/05] Mivel igen kevés sajtóhír jelenik meg a klubot érintő átigazolásokkal kapcsolatban (konkrétan eddig egy sem), ezért létrehoztunk egy úgynevezett ‘Zuhanyhíradó’ rovatot. Ide azok a nevek kerülnek majd, melyek a sajtóban nem jelentek meg, csupán szurkolói körökben röppentek fel. Az ide tartozó pletykák esetében mellőzzük a forrásmegjelölést, felelősséget pedig nem vállalunk az itt megjelent nevek miatt!

[12/31] A klub 2+1 évvel meghosszabbította Baráth Péter nyáron lejáró szerződését. A fiatal középpályás még év elején mutatkozott be a felnőttcsapatban, az NB II-ben pedig rendszeresen pályára is lép.

[12/29] Itt a Játékoskeringő ideje! Sokan hiányoltátok már állandó rovatunkat, így kéréseteknek eleget téve ezúttal is beindítjuk az átigazolási pletykákat figyelemmel kísérő cikkünket. Egyelőre ne számítsatok sok mindenre, hiszen pangás van a csapat háza táján, így egyelőre nem tudunk mi sem pletykákkal és hírekkel szolgálni, de érdemes lesz figyelemmel követni a folyamatosan frissülő cikket!


Korábbi rovataink:

1819tel

1819tel

1819tel

1819tel

nyari

nyari

nyari

teli

nyari

1516tel

1516nyar

1415tel

1415nyar

1314tel

1314nyar