LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Játékoskeringő – 2021/2022 nyár

Nevek vannak a listán. Mindkét oldalon. És sok. A pletykák, sajtóhírek, találgatások útvesztőjében vagyunk, próbálunk eligazodni közöttük, megtalálni az utat, amely a világosság felé vezet. Cikkünk folyamatosan frissül a sajtóban megjelent pletykákkal és tényekkel teletűzdelve, melyekkel próbálunk mindig naprakészek lenni.

A nevekre kattintva megtekinthető a játékosok profilja a transfermarkt.com oldalon.

Érkezett:

  • Marko Nikolic (szabadon igazolható, legutóbb Budafok)
  • Soltész Dominik (kölcsönbe opciós joggal [1+3 év], Honvéd, legutóbb Ajka kölcsönben)

Kölcsönből visszatérők:

Távozott:

Érkezhet:

Távozhat:

Hosszabbított:


Hírek, pletykák:

[06/22] Az nb1.hu szerint az elmúlt két szezont Siófokon töltő Tajthy Tamást kinézte magának a DVSC. A 29 éves játék a portál értesülései szerint jelenleg Újpesten készül.

[06/22] Dzsudzsák Balázs egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését, így a következő szezonban is a DVSC játékosa lesz.

[06/21] Igaznak bizonyultak korábbi információink, Kinyik Ákos szerződtetését bejelentette a Paks. Saját nevelésű védőnk három évre írt alá a tolna megyei csapathoz.

[06/18] A Honvéd közleménye némileg korrigálja a DVSC által közölt részleteket Soltész Dominikkal kapcsolatban. Eszerint a játékos 2023-ig hosszabbított a kispestiekkel, hozzánk egy évre kölcsönbe érkezik, de opciós jogunk lesz véglegesíteni őt.

[06/18] A mai sajtótájékoztatón a klub bejelentette, hogy Bódi Ádám 3 évvel, Ugrai Roland pedig 1+2 évvel meghosszabbította lejáró szerződését. A korábban általunk már jelzett igazolásra is sor került, Soltész Dominik 1+3 évre lett a DVSC játékosa. Dzsudzsák Balázzsal közel az egyezség, mint ahogy a fiatalok, így Pintér Ádám is a csapattal kezdte meg a felkészülést, így az ő maradásukra is komoly esély mutatkozik.

[06/16] A hírek szerint esély mutatkozik Bódi Ádám maradására is. Korábban hírbe hozták őt a Vasassal, majd a DVTK-val is, illetve külföldi ajánlata is volt, de úgy tűnik, hogy Dzsudzsákhoz hasonlóan ő is szerződést hosszabbíthat.

[06/15] Dzsudzsák Balázs napokon belül meghosszabbíthatja lejáró szerződését a DVSC-nél. A Honvédnál egyébként cáfolták az esetleges érkezését.

[06/12] Információink szerint Soltész Dominik lehet a következő igazolásunk. A 20 éves, ballábas szélső a Honvéd futballistája, de az előző két szezont Ajkán töltötte kölcsönben. A hírek szerint első körben hozzánk is csak kölcsönbe érkezne a következő szezonra. Ezzel együtt viszont Skribek Alen nem valószínű, hogy a DVSC játékosa lesz.

[06/10] Információnk igaznak bizonyult, Marko Nikolic aláírt a DVSC-hez. A szerb védő végül 1+2 éves szerződést kötött a klubbal.

[06/08] Információink szerint Marko Nikolic lehet az első érkezőnk, miután mindenben sikerült megállapodni vele. A szerb védő jövő héten érkezhet orvosi vizsgálatra, amelyen ha átmegy, 3 évre írhat alá.

[06/08] Az Al-Ainhoz szerződő Rebrov nem bánná, ha Dzsudzsák Balázs a csapatába igazolna. Mint ismert, ez volt az utolsó arab csapata, mielőtt hazatért volna Debrecenbe.

[06/07] A csakfoci.hu szerint az Újpest mellett a DVSC is kinézte magának a DVTK 28 éves támadóját, Stefan Drazicot. A szerb játékos élő szerződéssel rendelkezik a miskolciaknál, így ki kellene őt vásárolni.

[06/05] Skribek Alen érkezésére információink szerint igen komoly esély mutatkozik, már csak csapatával, a Puskás Akadémiával kellene megegyezni. Rajta kívül pedig egy másik ex-Budafok játékos nevét is bedobták a kalapba, ő pedig nem más, mint a 23 éves belső védő, Marko Nikolic.

[06/03] A Nemzeti Sport mai cikke szerint Dzsudzsák Balázs iránt élénken érdeklődik a Honvéd, Gróf Dávid ugyanakkor maradhat Debrecenben, mivel információjuk szerint a klub megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról. Bódi Ádám esetében továbbra is a levegőben lóg a távozás lehetősége, míg Ugrai Rolandra nem tart igényt a stáb. Újdonság viszont, hogy a hírek szerint a klub szeretné megszerezni a Puskás Akadémia 20 éves támadóját, Skribek Alent, aki az előző szezont Budafokon töltötte kölcsönben.

[06/02] Szatmári Csaba szerződtetését bejelentette a Diósgyőr. A 27. életévét a napokban betöltő védő egész eddigi pályafutását a DVSC-ben töltötte, most szerződése lejártával távozott.

[05/29] A Budaörs közleményben jelentette be, hogy visszatér anyaegyesületébe, azaz a DVSC-be a náluk kölcsönben szereplő utánpótlás válogatott kapus, Kovács Péter. 

[05/29] Bódi Ádámnak több ajánlata is van, akad köztük külföldi is, de a jelek szerint Diósgyőrben köthet ki.

[05/24] És végezetül még egy infó, a hírek szerint az Eszéktől a mai napon távozó Gyurcsó Ádámmal is felvettük a kapcsolatot, ám a középpályás szerződtetése Fehérváron is téma.

[05/24] A DVTK-val egyébként több üzlet is megköttethet, a hírek szerint Malenica mellett még Polgár Kristóf és Goran Milovic is kiszemelt a borsodiaktól.

[05/24] Néhány infó a mai napra is: Kondás Elemért holnap hivatalosan is bejelenthetik, mint a DVTK vezetőedzője. Segítői Igor Bogdanovics és Máté Péter lesznek, előbbi vezetőedzői, utóbbi másodedzői feladatot látott el a DVSC II-nél az utóbbi hetekben. Ez számunkra azért is érdekes, mert több volt játékosát is Miskolcra csábíthatja. A korábban már beharangozott Szatmári mellett még Kinyik is ott köthet ki, mellette pedig még felmerülhet Zöldesi, Pávkovics, Bényei Balázs, Sós, Csősz, Kundrák neve is, mint lehetséges érkező.

[05/23] Marko Malenica érkezhet, amennyiben nem sikerül Gróf Dávidot itt tartani. A 27 éves horvát hálóőr tavasszal a DVTK-ban védett, de a játékjogával az Eszék rendelkezik.

[05/22] Úgy értesültünk, hogy Pintér Ádámot kivásárolja szerződéséből a Vasas. A hírek szerint a játékos maga szeretett volna távozni.

[05/20] Értesüléseink szerint Szatmári Csaba a Diósgyőr játékosa lehet a következő szezontól. Mint ismert, a hírek szerint az ő szerződése is lejár most nyáron.

[05/18] Szabó Péter szerint egyébként már megvannak a DVSC kiszemeltjei, és állítása szerint „Biztos, hogy lesznek külföldiek a keretben, de minimális létszámmal és csak olyan posztokon, ahová nem tudunk magyar játékost szerződtetni.”

[05/18] Az esetleges érkezőkről egyelőre keveset tudunk, az viszont biztosnak tűnik, hogy egykori játékosunk, Könyves Norbert visszatérhet a nyáron. A válogatott futballista jelenleg a ZTE labdarúgója, de köztudott róla, hogy Debrecenben építkezik, és jól érezte magát a családjával a Cívisvárosban.

[05/18] Ugyanígy kérdőjeles a lehetséges távozók oldalán a lejáró szerződéssel rendelkező labdarúgók helyzete. Ami biztos, hogy Bódi Ádámnak, Dzsudzsák Balázsnak és Ugrai Rolandnak lejár a megállapodása, csakúgy, mint a kölcsönben lévő Gróf Dávidnak. A transfermarkt adatbázisa szerint Szatmári Csaba és Tomas Kosicky szerződése is csak idén nyárig él, ezt azonban nem feltétlen tartjuk hiteles információnak. Mindegyik játékos helyzete kérdéses egyelőre, vélhetően lesznek majd bejelentések velük kapcsolatban.

[05/18] Vannak még biztosra vehető játékosmozgások, ezek pedig a kölcsönben szereplő futballisták, akik jó részét a fiókcsapatnak, a DEAC-nak adtunk kölcsön. Az NB III-ba kiesett gárdától visszatérhet Bényei Balázs, Sárosi Norbert, Kundrák Norbert, Sármány Kristóf, Kenderesi Dávid, Nikitscher Tamás és Zöldesi Illés, valamint szintén érkezhet a tavaszra Kazincbarcikára kölcsönadott Csősz Richárd, a szezont Budaörsön töltő Kovács Péter, illetve az év elején még Kecskemétre kölcsönadott, ám a tavasszal Tiszaújvárosban játszó Kerekes Krisztián. Nem lenne azonban meglepő, ha a nagy részük ismét máshol folytatná a következő szezonban, akár kölcsönben, akár végleges eligazolással.

[05/18] Az első idei biztos átigazolási hírt tegnap jelentette be a DVSC, miszerint Kinyik Ákos lejáró szerződését nem hosszabbítják meg, így saját nevelésű védőnk távozik a csapattól. Értesüléseink szerint Pakson folytatja a pályafutását, de ez még nem nyert megerősítést.

[05/18] Véget ért a szezon, indul a játékoskeringő! Ezúttal is egy helyre gyűjtünk minden átigazolási pletykát, híresztelést és tényt. Ezúttal is a magyar sportsajtó hírei, illetve a saját értesüléseink alapján dolgozunk, de alkalomadtán ezúttal is beizzíthatjuk a Zuhanyhíradó rovatot, ahol szurkolói pletykák is feltűnhetnek.


>>> A korábbi rovatokért kattints ide! <<<