LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

A hét legjei I.

08

Ismét egy új rovattal jelentkezünk, amiben mindig a hétvége legjeit tekintjük át. Több kategóriánk is van, próbáljuk egy kicsit a humorosabb oldaláról nézni az aktuális forduló meccseit, de nem megyünk el szó nélkül a durvaságok mellett sem.

 

A hét Loki játékosa (Sándor Tamás-díj)

Két saját nevelésű játékosunk között vacilláltunk, hiszen az egyikük gólt szerzett, a másikuk hatalmasat mentett és védő létére helyzetbe is került. A verseny szoros volt, fej-fej mellett haladtak a fiúk, végül egy hajszálnyival Korhut Mihály győzött. Nem véletlenül nyert ő, hiszen egy másik díjat is bezsebelt.

A hét legviccesebb jelenete (Benny Hill-díj)

Nem is lehet más, mint a Pápa elleni meccsen Véber György kalapácsvetésre emlékeztető mozdulatsora. Megpróbálta a vizes vödröt a Hubble helyére fellőni az űrbe, de nem volt elég a meghajtás. Sajnos így Pápa városából se sikerült magyar Houstont csinálni.

 

A hét nyilatkozata (Mészöly Kálmán-díj)

Montecuccoli mondását átírva: mi kell a nevetéshez? Vébergyuri, vébergyuri és vébergyuri. A Loki elleni meccs után a következőket találta nyilatkozni Lovrencsicsről: Légyszíves add oda neki a pezsgőt,

hátha megissza, és akkor belövi a helyzeteit. Minden tiszteletünk Véber úré, de az alkohol a helyzetkihasználáson nem gondolnánk, hogy segítene.

A hét legelképesztőbb momentuma (Higuita-díj)

Nincs elegünk a Pápa meccsből, hiszen innen választottunk egy újabb jelenetet, természetesen Korhut mentését. Szemkápráztató!

 

A hét legdurvább szabálytalansága (Bajzát Péter-díj)

A Somogy megyei rangadón három tizenegyes is volt, a harmadikat egy hátulról történő, brutális szabálytalanság előzött meg.

 

A hét válogatottja

09

(A képek forrása: wikipedia.hu, this11.hu)