LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

InStat: 29-33. forduló elemzés

A bajnokság utolsó öt fordulójáról következik megszokott rövidke kis elemzésünk az InStat segítségével. Azaz lássuk, hogy mit mutatnak a számok a véghajrában nyújtott teljesítményünkkel kapcsolatban!

Először jöjjenek a szokásos grafikonok, és gyorsan fussuk át a lényegesebb adatokat, köztük a játékosok egyéni teljesítményét mérő InStat Index-szel.

Meccsről meccsre

A meccs harmadáig simának tűnt a győzelem, a Haladás szépítése után viszont rezgett a léc. Ami számomra megdöbbentő, az a kulcspasszok számában tapasztalható óriási különbség.

Sok vita volt erről a meccsről az összefoglalónk alatt. A számok is mutatják, hogy nem volt egy erős meccsünk, borzasztóan pontatlanul passzoltunk. Örülhettünk a döntetlennek.

Ez egy nem jól sikerült meccs volt. Bár kérdés, hogy ha nincs az a kamu büntető, akkor is ez lett volna-e, de azt követően látványosan szétestünk. A Kisvárda szinte minden tekintetben felülmúlt minket.

Bár sokkal többet volt a labda a Fradinál, ez tudjuk jól, hogy főként a mi játékstílusunkból adódik. A számok is alátámasztják azt, amit a saját szemünkkel is láttunk: nem játszottunk rosszul, de nem jött össze a pontszerzés.

A szezonzárón jó játék mellé eredményesség is párosult. Hat kaput talált lövésünkből négy gólt szereztünk, remek helyzetkihasználás. Minden másban csak a szokásos számadatokat látjuk.

(Az adatok forrása: MLSZ adatbank)