LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Vakok voltunk

45Ebben az évben az utolsó díjazáshoz érkeztünk, nem a mi hibánk, nincs több forduló. Nem is tehettünk más, mint hogy kiválasztottuk a legemlékezetesebb pillanatokat a hétvégi meccsekből. Van itt kérem szépen minden, mint a csemegepultban. Lövés, védés, keménykedés, szövegelés. Persze azt sem hagyjuk ki, hogy milyen aranylábú csodasztárok játszanak a honi bajnokságban, mert ezeket a megmozdulásokat a cirkuszban is megirigyelnék.

 

A hét Loki játékosa (Sándor Tamás – díj)

Vitathatatlan, hogy ezt a díjat annak a Stevo Nikolicnak kell kapnia, aki nemcsak mesterhármast ért el a Zalaegerszeg ellen, hanem most már minden debreceni szurkoló szívébe belopta magát. Gratulálunk neki, csak így tovább!

A hét gólja (Czvitkovics Péter aranyérme)

Már megint ez a spanyol, talán tud valamit, neki mégiscsak gömbölyű az a labda. Luque könnyed, de mesteri ujjgyakorlata következik.

A hét legdurvább szabálytalansága (Bajzát Péter aranymankó)

Annyira nem is durva, amit Fiola művelt, de azért egy akciófilmben simán lekaratézná a Segal-Norris-Van Damme szörnyet.


A hét legnagyobb védése (Mező József aranykesztyű)

Mit sütsz, kis Szűcs? Tán sós húst sütsz, kis Szűcs? A francokat, bravúrt mutattam be, nem láttad? Nézd meg!

A hét nyilatkozata (Mészöly Kálmán – díj)

Eli bá’ nyilatkozatából a gyöngyszem: „…Összességében nem voltam elégedett az első félidei játékkal, mert pattogott rólunk a labda, helyezkedési hibákat követtünk el, meg voltunk vakulva…”

A forduló edzői húzása (dr Mezey György – díj)

Nem tudjuk, hogy mi hangzott el az öltözőben, főleg azt nem, hogy milyen hangnemben, bár az utóbbit sejtjük. Mindenesetre kimondottan jól sikerült. Kondás Elemér jól tudja terelgetni a malackáit.

A hét fegyelmezetlensége (Kabát Péter plecsni)

Lipták csak egy táncra akarta felkérni a makacsul tiltakozó Jarmot, a vége: letiltották a parkettről, büntetést kapott, majd duzzogva, de modern tánclépéseket bemutatva, leballagott.

A hét meglepetése (Mourinho – díj)

Te hallottad? Nem? Hol élsz te? Bajzát Péter öt gólt rúgott! Így van, nem írtuk rosszul, aki még nem értesült volna róla. Pont annyit találatot szerzett a Mecsekalján az egyre népszerűbb Bajzi, mint amennyi ujjunk van az egyik kezünkön.

A hét legviccesebb jelenete (Benny Hill – díj)

Nem maradt más Jahicnak, mint a mutogatás. Mi is megtehetnénk ezt – mi nem csak egyet, hanem ötöt mutogathatnánk – de legyen meg az öröme neki, külföldi.

A hét legelképesztőbb momentuma (Higuita – díj)

Ehhez nincs hozzáfűznivaló, csak ennyi: tizenöt másodperc.

A hét lúzere (Mr Bean aranybabja)

Korolovszky olyan szépen zavarba hozta saját kapusat, hogy gólt kaptak belőle. Gabika, ezentúl a neved, Emese, kapsz még egy egyest is, valamint a szüleidet is hívd be, mert ez így nem mehet tovább.

A forduló válogatottja

 

94

A hét képe

 

SONY DSC

SONY DSC

 

Rettenthetetlen

(A kép forrása: dvsc.hu)