LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

LokomotívBlog állásfoglalás

Kik vagyunk mi?

A LokomotívBlog egy DVSC szimpatizáns szurkolói weboldal, melyen szubjektív, az oldal szerkesztői (illetve hozzászólói) által megfogalmazott vélemények, írások, hang- kép- és videóanyagok jelennek meg. A weboldal szerkesztői mind DVSC szurkolók, ha tehetik az idegenbeli túrákat is bevállalják és folyamatosan arra buzdítják olvasóikat: menjenek ki a mérkőzésre, ne veszítsék el a DVSC-be vagy a magyar bajnokságba vetett hitüket.


Hogyan gondolkozunk?

Bár rendkívül szorítunk a DVSC-nek, de ettől függetlenül még nem vagyunk részrehajlók. Szókimondóak vagyunk, de a klubot maximálisan szeretjük. Szubjektíven, amikor csak lehet pozitív hangvétellel állunk hozzá az aktuális történésekhez. Formai követelményeket nem feltétlenül követünk, de tartalmi követelményeknek folyamatosan megfelelni vágyunk. Célunk, hogy tartalmas, értelmes, értékes, a szurkolók és olvasók számára érdeklődést keltő, de nem bulvár, cikkekkel, videókkal, hanganyagokkal foglalkozzunk a csapat és a játékosok teljesítményével és a klub aktuális helyzetével. Ezek rovataink segítségével könnyen elkülöníthetőek egymástól.


Mit lássatok bennünk?

dvsc_logoujA LokomotívBlog szerkesztői ingyen készítik az oldalt, saját szabadidejükben, saját energiáikból és folyamatos jó kapcsolatra törekszik a klubbal, a csapattal, a játékosokkal, kivétel nélkül. Bár nagy körültekintéssel blogolunk, ettől függetlenül mi is hibázhatunk, szükség esetén helyreigazítást teszünk. A kritikát elfogadjuk, de a kétoldalú kommunikációban hiszünk. Kérünk mindenkit, tekintsen ránk úgy, mint a néma DVSC szurkolók kedves, de a kellemetlen dolgokat sem elhallgató, őszinte társaságára is, akik kivételesen egy külön blogoldalon foglalják össze aktuális gondolataikat.


Sajtóbesorolás:

Az MLSZ ELN-150/2014 (07.22.) számú elnökségi határozata szerint értelmezett szurkolói oldal.

4. A BSZ 21. § (6) a pontja az alábbiak szerint módosul
(6) Az NB I-es mérkőzésekre a média munkatársain kívül akkreditálhat minden NBI-es sportszervezet egy média feladatot ellátó személyt (sajtóst vagy fotóst), valamint a szurkolói közösség – amennyiben saját önálló internetes oldala(i) van(nak) – egy személyt.


Szerzői jogok:

A honlapon közzétett cikkek, fotók, videók részleteikben átvehetőek, idézhetőek a lokomotivblog.hu külön engedélye nélkül, forrásmegjelöléssel, internetes idézés esetén hiperlinkes forrásmegjelöléssel. A teljes alkotások (cikk, hír, képgaléria, stb.) forrásmegjelöléssel sem használhatóak fel.

A lokomotivblog.hu-n megjelenő képek, ha máshogyan nem jelöljük, a szerkesztőség tulajdonát képezik. A máshonnan származó képanyagokat minden esetben a fellelhető forrás megjelölésével tesszük közzé. Amennyiben a kép jogtulajdonosa kéri, a képet eltávolítjuk a lokomotivblog.hu-ról.


Alapítva: 2010. november 22.