LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Moderálási elveink

A blog kommentelési, moderálási alapelvei:

A blogon a kommentelés szabad, nincs regisztrációhoz kötve. A blog egy harmadik fél, a Disqus által üzemeltetett kommentkiszolgáló használatát részesíti előnyben.

  1. A harmadik féltől származó kommentkiszolgáló választásával a blog szerkesztői fenntartják maguknak a jogot arra, hogy mindazon hozzászólásokat (kommenteket), amelyet a blog olvasóira, alapelveire nézve sértőnek, nem kívánatosnak tartanak, úgy azokat minden értesítés nélkül teljesen, vagy részben töröljék. Ide tartoznak a rasszista hangvételű megnyilvánulások; a DVSC-t, vagy egyéb futballcsapatokat, illetve szurkolóit, alkalmazottait, játékosait a közbeszédben elfogadhatatlan hangnemben szidalmazó megnyilvánulások; a blog szerkesztőit, olvasóit, vagy bármilyen beazonosítható személyt szidalmazó megnyilvánulások; a blog szerkesztői által a jóízlésbe ütköző, és az általános emberi normák megsértésébe tartozó megnyilvánulások; valamint a közlővel nem azonos félnek minősülő személy személyes adatait tartalmazó bejegyzések. A blog szerkesztői fenntartják maguknak a jogot, hogy saját hatáskörükben döntsenek az imént felsoroltak megvalósulását illetően.
  2. A blog szerkesztői ellen irányuló provokatív, személyüket sértő és becsmérlő hozzászólásokat kivétel nélkül töröljük, a kommentelő pedig végleges tiltásban részesül.
  3. A blog hozzászólói közül a kéretlen üzenetek (spamek) küldőin kívül senkit nem áll szándékunkban hosszabb, vagy rövidebb időre általánosan kitiltani, a nem kívánatos hozzászólások törlése minden esetben egyedi elbírálás alá esik.

A fent leírtak egyaránt érvényesek a közösségi felületeink (Facebook, YouTube, Instagram) kommentszekcióira is!

Moderálás: a blog moderálási elvei egyoldalú megváltoztatásának jogát a blog szerkesztői fenntartják maguknak.

A LokomotívBlog szerkesztői