LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Te döntesz!

vote.1Vége a bajnokságnak, jön a nyári pihenő és az utálatos uborkaszezon, de mi nem állunk meg, sőt feladatot is adunk a kedves Olvasóknak. A 2011-2012-es szezon bővelkedett a szebbnél szebb momentumokban, egyszerűen lehetetlen mindenre emlékezni, így fel is idézzük a legjobbakat. Ráadásul nemcsak megmutatjuk, hanem szavazást is tartunk, hogy az egyes kategóriákban a jelöltek közül kik lesznek a legjobbak. Itt az idő, kezeket a gombokra – vagy hát inkább az egerekre – és mostantól lehet voksolni!

Öt kategóriában keressük a legjobbakat, öt jelölt közül lehet választani, kivétel persze mindig akad, így itt is: háromnál egy csöppet több lehetőség van, de azt gondoljuk, hogy így is pokolian nehéz döntés lesz. Nem húzzuk tovább az időt felesleges szavakkal, jöjjenek hát a kategóriák!

Az első nem lehet más, mint a szezon legjobb játékosa. Az öt jelölt állítása is már gyötrelmes volt, hiszen a veretlen bajnokcsapatból legszívesebben mindenkit jelölni lehetne, de hát nem minden fenékig tejfel.

A második kategória pedig a legjobb saját nevelésű játékosra vonatkozik. Itt sem lesz egyszerű a döntés, hiszen egymást szárnyalták túl a srácok, csak apró különbségek dönthetnek.

A következő kategóriában pedig a legjobb légiós kilétére keressük a választ, azt hisszük ez se lesz könnyű döntés, mert minőségi légiósaink nagyszerűen futballoztak a szezonban és nem kis érdemük van a bajnoki arany megszerzésében.

Természetesen elmaradhatatlan a legszebb gól kiválasztása, itt nem öt, hanem tíz találat közül lehet eldönteni, hogy kinek melyik tetszik. Sajnos így is maradtak ki mesteri gólok, de valahol meg kellett húzni a határt. Adunk egy kis segítséget is, a videóban megtekinthetitek a gólokat, amelyekre szavazni lehet.


Elengedhetetlen egy ilyen szavazásnál a „közönség díj”, vagyis keressük azt a szurkolói transzparenst vagy műsort, amelyik a legjobban elnyerte a Loki-szimpatizánsok tetszését. Ebben is segítünk.

dvscképössz


A voksokat a jelöltekre jövő hét csütörtök éjfélig lehet leadni, akkor az összesítés után a győztesek kihirdetésre kerülnek, valamint megkapják az ilyenkor szokásos gálán a jól megérdemelt jutalmukat, díjukat.

(A képek forrása: dvsc.hu)