LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Napraforgófesztivál

thumbnail (1)A ligakupának a legfőbb haszonélvezői Lulu bácsi és kollégái, hiszen a hasonló kéthetes pangások közepén azért néhány száz ember kilátogat a matinéhangulatú meccsekre, köpködi a szotyihéjat, miközben csapata a vénasszonyok nyarának már enyhülő kánikulájában egy nb2-es színvonalú meccsen próbálja kivívni a győzelmet. Ezzel együtt a fiataloknak remek lehetőség – Wenger például a Walcott-féle korosztályt a ligakupában nevelte ki – habár a közvélemény nem tulajdonít értéket a trófeának.

Szép teljesítmény és örülünk is neki, hogy az Egernek sikerült kvalifikálnia magát az élvonalba – bár a csabai és a szpari meccsek hiányoznak – ezt pedig csak tetézi, hogy az újoncok az Oláh Gábor utcán harcoltak ki egy sokat érő döntetlent a Fradi ellen.

abDi8QKakE

 

Itthoni oldalon egyelőre sok a mozgás – majd erről később külön posztban értekezünk -, így a szerda egyúttal a friss tagoknak is kiváló alkalom a bizalom gerjesztésére. Nem ismerjük a vezetés elképzeléseit ligakupa-fronton, ám vannak olyan játékosok, akikre igencsak kíváncsi már a nyilvánosság – gondolunk itt természetesen a fiatalokra. Szomorúan tapasztaljuk, hogy a kispadon mutatóban sem szerepel húsz év alatti játékos, tehát nincs más választásunk, mint megvárni a hasonló, tét nélküli meccseket, hogy lássuk, mire képes a feltörekvő korosztály. Felnő-e Slimane a bátyhoz? Képes-e Szécsi fiatalon helytállni a nagyobbak közt? Bemutatkozik-e Czvitkovics (hogy milyen formában van, az nem ma fog kiderülni egyértelműen)? Lehet-e alapember Ferencziből még akár idén? Kicsoda Birtalan Botond és Varga Róbert?

Csak reménykedni tudunk, hogy nem maradnak a kérdések válasz nélkül, addig is: Hajrá Loki! Hajrá Debrecen!

A kezdő tizenegy megtippelését várjuk kedves Olvasóinktól is!