LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Még mindig nehezen találjuk a szavakat

lokiblogpodcasticonAhogy legutóbb ígértük, igyekszünk sűrűbben jelentkezni podcast adással, és sajnos most szolgáltat is számunkra témát a csapat, nevezetesen a BATE  elleni BL visszavágóról beszélek, amit nemcsak mi, hanem a többi szurkoló is nehezen élt meg. Így ennek apropóján, és mert láttuk, hogy az ahhoz kapcsolódó cikkeinknél nagyon pörögnek a kommentek, úgy gondoltuk, hogy ismét összeülünk négyen, és jól kibeszéljük az egy hete történteket. Persze nem csak erről esett szó, ha már így összehoztunk egy újabb eszmecserét, a részletekért olvassátok tovább a cikket.

A négy megmondóember ezúttal is csibu99, JuveFan18971991, SiD, valamint Lucas_Gonzalez voltak. Amint azt már említettem, az adás első felében a BATE Boriszov elleni mérkőzésről beszélgettünk, első sorban arról, hogy ki hogyan élte meg a drámát, és hogy mi vezetett ehhez. Ezt követően rátértünk a Young Boys elleni párharcra, esélyt latolgattunk. Szóba hoztuk ismét a magyar bajnokságot is, illetve az adás végén a klub jövőjéről és anyagi helyzetéről beszélgettünk.

Az adás letölthető itt: [Letöltés]

Ne szégyelljétek komment formájában véleményezni az adást, minden építő jellegű kritikát meghallgatunk, ha problémát észleltek, nyugodtan jelezzétek, amit a későbbiek során kiküszöbölhetünk.