LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Amikor hősök születtek

 

lokiblbenÖt évvel ezelőtt, 2009. augusztus 25-én este minden Loki szurkoló örömmámorban úszott. Aznap este a Loki a Levszki Szófia 2-0-ás legyőzésével 14 év után magyar csapatként, történelme során először bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, amely a jelentős anyagi haszon mellett óriási sportszakmai sikert jelentett. Akkor egy álomvilágba csöppent a DVSC, és igazi sztárcsapatok ellen mérettethette meg magát a legjobb 32 között. Az ötéves jubileum apropóján készítettünk egy emlékvideót, ami felidézi a Loki 2009-es diadalmenetét a Kalmar ellen kezdődő selejtezősorozattól kezdve egészen a csoportkörben szerzett mesés gólokig. Ezeket az emlékeket sosem feledjük, de néha jólesik újra felidézni őket.

Az ötéves jubileum apropóján készítettünk egy emlékvideót, ami felidézi a Loki 2009-es diadalmenetét a Kalmar ellen kezdődő selejtezősorozattól kezdve egészen a csoportkörben szerzett mesés gólokig. Ezeket az emlékeket sosem feledjük, de néha jólesik újra felidézni őket.Az ötéves jubileum apropóján készítettünk egy emlékvideót, ami felidézi a Loki 2009-es diadalmenetét a Kalmar ellen kezdődő selejtezősorozattól kezdve egészen a csoportkörben szerzett mesés gólokig. Ezeket az emlékeket sosem feledjük, de néha jólesik újra felidézni őket. Azóta eltelt öt év, és bár hasonló sikernek azóta sem örvendhettünk, azért szép emlékek így is gyűltek össze az évek során, hiszen egy Európa Liga csoportkör összejött, egy még összejöhet, emellett pedig két bajnoki címnek és két kupagyőzelemnek is örülhettünk azóta

Azóta eltelt öt év, és bár hasonló sikernek azóta sem örvendhettünk, azért szép emlékek így is gyűltek össze az évek során, hiszen egy Európa Liga csoportkör összejött, egy még összejöhet, emellett pedig két bajnoki címnek és két kupagyőzelemnek is örülhettünk azóta.

Emlékeztetőül álljon itt a Loki eredménysora:

lokieredmenyek


[LokiBlog] A DVSC a Bajnokok Ligájában a 2009… by juvefan18971991