LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Elázott az NB I – 7. forduló összefoglaló

nb1podcastA legutóbb bemutatott hetente jelentkező sorozatunk első igazi adása következik, hiszen a múltkori amolyan felvezető volt az addig eltelt hat fordulóról. Most viszont már élesben minden, és jól kibeszéltük a hetedik fordulót. Szokatlan módon csak hat mérkőzést játszottak le a fordulóból, hiszen a heves esőzések miatt egy mérkőzést elhalasztottak, egy pedig félbeszakadt. Az adás végén szót ejtettünk az előttünk álló nyolcadik fordulóról is.

Ezúttal is hárman szerepeltünk az adásban, a műsorvezető csibu99 volt, a két beszélgetőpartnere pedig JuveFan18971991, valamint egy új arc, sammy223, aki nem cikkíróként, hanem videószerkesztőként tartozik a teamünkhöz, de most ő is csatlakozott a műsorhoz. A fő téma természetesen a hétvégén lezajlott hetedik forduló mérkőzéseinek kibeszélése volt, valamint az ezen a héten esedékes nyolcadik forduló beharangozása. Annyit még hozzátennék elöljáróban, hogy ezúttal nem csak hallgatni, hanem nézni is érdemes az adást!

Azok kedvéért, akiknek nincs ideje végignézni a műsort, de azért szívesen meghallgatnák, az adás letölthető itt: [Letöltés]