LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ikertronyok #4

ikertornyokboritoFolytatódik humoros sorozatunk, az Ikertornyok! Továbbra is a Loki játékosaihoz, a klubhoz kötődő személyekhez keresünk vicces és hihetetlenül hasonló párokat: közéleti személyeket, fantáziafigurákat, más sportolókat. Ezúttal ismét egy jelenlegi Loki játékosnak találtuk meg a párját, sőt, még egy poént is tartogatunk a cikk végére. Ez a játékos pedig nem más, mint Bódi Ádám…

…akinek kiköpött hasonmása Shia LaBeouf!

itbodi1Bódi Ádám a Loki saját nevelésű játékosa, mint még oly sokan mások. Bár Nyíregyházán született, a DVSC-ben kezdett el futballozni. Miután végigjárta a Loki korosztályos csapatait, az NB II-es kerethez került. A másodosztályban 2008. augusztus 9-én, a Cegléd elleni mérkőzésen debütált. Innentől egyre inkább alapemberré vált a második csapatban, emellett a „nagyok” között a Ligakupa-mérkőzéseken is szerepet kapott. Jelentős érdemeket szerzett abban, hogy a Loki 2010-ben megnyerte a sorozatot, hiszen a Paks elleni fináléban góllal vette ki a részét a 2-1-es sikerből. Pár nappal később az élvonalban is bemutatkozott: 2010. május 4-én végigjátszotta a Vasas elleni mérkőzést. Számára a 2010/2011-es idény jelentette az igazi áttörést. Hivatalosan is az első keret tagja lett. Ezidáig 111 NB I-es bajnokin húzhatta magára a DVSC mezét, összesen 21 gólt szerzett az élvonalban. (dvsc.hu)

itshia1Shia Saide LaBeouf amerikai színész. Édesapja vietnami veterán, édesanyja hajdani táncosnő és ékszertervező. Egyedüli gyerek. A szülők elváltak, LaBeouf édesanyjával él szülővárosában. Iskoláit is itt végezte el. Karrierjét stand-up comedyvel kezdte, kávéházakban és hasonló helyeken lépett fel. Egy nap látta az egyik barátját szerepelni a Quinn doktornő, a varázsló című sorozatban, és akkor határozta el, hogy színész lesz. Édesanyjával már másnap elkezdtek ügynökségeket keresni. Egyet fel is hívtak, és említették LaBeouf komikusi rutinját. Az ügynökségnek megtetszett a fiú, beregisztrálták, és elkezdett meghallgatásokra járni. A Disney csatornán játszott Even Stevens (2000) című sorozattal vált ismertté, és alakításáért Daytime Emmy-díjat is kapott. Legismertebb szerepe a Transformers című trilógiában alakított főszerepe. (wikipedia)

 

Akkor lássuk a medvét!

itbodishia

Végezetül, mivel ma Halloween éjszakája van, így ezzel a képpel kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést! 😉

 itbodife