LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Most te kérdezel!

3d white people lying on a question markAz elmúlt hetekben újra felélesztettük interjús rovatunkat, és több játékosunkkal is készítettünk már különféle riportot. Olvashattátok a Króner Martinnal, a Szécsi Márkkal, és a Berdó Péterrel készített mini-interjúinkat, valamint a szezon legjobbjának megválasztott Varga Józseffel készült nagyobb lélegzetvételű beszélgetésünket. Most újabb három játékos fogadta el a megkeresésünket, ezúttal viszont olyan kérdéseket szeretnénk feltenni, amelyekre ti vagytok kíváncsiak. Részletekért olvass tovább!

A három játékos pedig nem más, mint Bereczki Dániel, Sós Bence és Zsidai László! Így számukra várjuk a feltett kérdéseket! Néhány kikötésünk azért van, hiszen sejthetitek, hogy egyrészt nem tudjuk az összes kérdést feltenni, csak a legérdekesebbeket, másrészt van néhány tabu téma. Hogy mik ezek?

  • A játékosok magánéletére vonatkozó kérdések (fizetése, családja, stb.)
  • A csapat magánéletével kapcsolatos kérdések (edzőkérdés, fizetések, igazolások, stb.)
  • Egyéb provokatív jellegű kérdések

Reméljük megértitek, hogy ilyen jellegű kérdéseket miért nem várunk. Egyrészt a srácok úgysem válaszolnának rájuk, másrészt csak magunkat ásnánk el ilyen kérdésekkel. Amint viszont ígérhetünk, hogy az olyan kérdéseket, amelyeket érdekesnek találunk, vagy nagyon sokan felteszik, biztosan meg fogjuk tőlük kérdezni. Várjuk tehát a komment szekcióban, hogy ti mit kérdeznétek a három említett labdarúgótól!