LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#5. kör – Klasszikus hazai

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már 60-an(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők. Játékunk immár negyedik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni az 5. kör, azaz a 13. forduló végkimeneteleit is! 😉

(Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, szintén ajándékban részesül!)

 Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult a 12. forduló a kiemelt szavazóink és a szerkesztők tippjei alapján. A legnagyobb egyetértés ismét a Fradi győzelmére vonatkozott (87%), illetve mellé lépett 100%-kal a DVSC győzelme is. Mindkettő meg is történt, ahogyan azt vártuk, utóbbinak különösen örültünk, az előbbi miatt pedig előfordulhatott az a különleges helyzet, hogy egyből a 2. helyre léptünk a tabellán. Érdekes, hogy a Paks hazai győzelmét csak 27% jósolta meg, van egy olyan gyanúm, hogy a Paks meccseire adott tippek vízválasztóak lehetnek a teljes bajnokságra vonatkozóan. Döntetlen egyáltalán nem is volt a 12. fordulóban, vendég sikerből pedig 2-t számolhatunk össze.

A kommentelők most egészen azonosan teljesítettek, mindenki 3 vagy 4 pont boldog tulajdonosa lett, így külön nem is emelnék ki senkit. A LokiBlog szerkesztők közül az előző két hetet 0-0 ponttal befejező Csibu, jelezte: mindezt csak egy kis egérútnak szánta, nem akar mindenkit egyből lemosni a pályáról. Viszont most már begyújtotta a rakétákat, az összes tippelő közül csak ő szerzett 6 pontot!

5 pontos lett egyébként még Lucas, a LokiBlog, dvscnb1, lorious, piggy és Ikolum. A „szégyenlistára” ezen a héten senki nem kerül, mindenki elért legalább 2 pontot – igaz, az utóbbiaknak kijár egy kis ejnye-bejnye, ennyire azért nem volt nehéz ez a forduló! 😉 A #4. kört végül 29-35 arányban az AdminCsapat nyerte, így 2-2-re egyenlítve az állást! Nagyon szoros!

00
A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:

Ranglista

Az első helyezettek sorában igen érdekes a helyzet, ugyanis az előző heti 9 játékost tartalmazó névsor csupán 3-mal csökkent le, azaz 6 játékos is 14-14 ponttal rendelkezik. Ők pedig a következők:

T-vitamin, Hkalmy, JuveFan, Lucas, Carlo, Kőszikla*

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 13. forduló mérkőzéseire:

02 03 06 05 04 01

A mérkőzések (kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal):

1. Békéscsaba–Paks
2. Puskás Akadémia–DVSC
3. MTK-Honvéd
4. Haladás–Videoton
5. DVTK–Ferencváros
6. Újpest–Vasas

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows