LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

A helyzetkihasználás, avagy a főbűnös

risi

Szeretjük a klubunkat. Ezt fontos leszögezni. Nem azért készítünk „Trendie” videót Kondás Elemérről, vagy Görbe Tükör rovatot, mert az olyan jó lenne. Bárcsak ne lenne ezekre szükség. Rendezett, átlátható, profi klubvezetésre; szerethető, pozitív kisugárzású játékosokra; látványos, taktikailag felkészült és begyakorolt figurákra vágyunk. De elsősorban arra, aminek hiánya könnyen feltűnhet bárkinek: ŐSZINTESÉGRE és a hibák elismerésére is óriási szükség lenne.

Ennek hiányában nem tehetünk mást, valahogyan fel kell dolgoznunk a történteket, így Risitast kérdeztük, mi a véleménye a Loki játékáról.

Jó szórakozást kívánunk, reméljük hamarosan hosszútávú pozitív változásokkal találkozhatunk.

Jó tudni! A videóval a klub egyik alkalmazottját és a jóérzésű szurkolókat sem szándékoztunk megbántani, vagy megsérteni. Az elmúlt időszakban történtek feldolgozásában segíthet ez a könnyed irónia, mely nem támadás, csupán néhány sajátos vélemény. Ha bárki nem tetszését elnyeri videónk, kérjük gondolja végig: ha a játékosok megengedhetik maguknak, hogy értékelhetetlen mérkőzések tucatjaival „hálálják meg” a nézők érdeklődését, ha a klub megengedheti magának, hogy kétes és szégyenteljes ügyletekbe keveredik, akkor talán mi is megengedhetjük magunknak, hogy kritikát fogalmazzunk meg az aktuális helyzetet látva, természetesen becsülve és szeretve a klubot és játékosait.