LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Tizenkettes Tippjáték – Eredményhirdetés

Először hirdettünk meg tippjátékot egy teljes szezonra, ugyanis tavaly nyáron elkészült a külön erre a célra létrehozott felületünk, a Tizenkettes. Az Európa Bajnokságon történő debütálás után az OTP Bank Liga 2016-2017-es szezonjában már élesben ment a versengés, aminek tétje is volt, hiszen a győztesnek ezúttal is felajánlottunk nyereményt. Lássuk, hogy mi lett a végeredmény!

tizenkettesbanner

A formátum a megszokott volt, ezúttal is a mérkőzések végkimenetelét (1, X, 2) kellett megtippelni, így egy fordulóban maximum 6 pontot lehetett szerezni. Ez azt jelenti, hogy a 33 forduló során összesen 198 pontot lehetett szerezni. A győzelemhez elég volt ennek kevesebb, mint a fele is, ebből is látszik, hogy azért közel sem volt kiszámítható az idei bajnoki évad. Na de lássuk, hogy hogyan alakult a tabella!

tab

Gratulálunk Markhu12-nek, aki 92 ponttal végzett az élen, a nyereménye pedig nem más, mint egy LokiBlog ajándékcsomag, ez ügyben pedig kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lokiblog.eu címen! A második helyre Happur futott be három pont lemaradással, míg a harmadik helyen végző virag_dominik öt ponttal maradt le a győzelemről. Az admincsapat idén nem remekelt, a szerkesztők közül csupán jómagam fértem be a top10-be, úgyhogy ezúttal fejet kellett hajtanunk előttetek! 🙂

Természetesen a jövőben is folytatjuk a tippjátékot, így a 2017-2018-as szezonban is várunk majd titeket egy közös játékra.