LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

A türelem egy pontot terem

20150511_fradilokiborito

A Ferencváros bevehetetlennek titulált otthonában léptünk pályára a hétvégén, és előzetesen nem vártunk túl sokat ettől a találkozótól, nem lepett volna meg igazán senkit, ha vesztesen hagyjuk el a pályát a lefújást követően. Ez sokáig így is nézett ki, ám Bódi Ádám az utolsó percekben egy gyönyörű góllal pontot mentett a Loki számára, így viszont inkább a hazai szurkolók hagyhatták el keserű szájízzel a stadiont. A találkozó összefoglalójára ezúttal öt szerkesztőnk vállalkozott a már jól ismert körkérdéses formátumban.

Az utóbbi években nem nagyon volt olyan bajnoki mérkőzés, aminek előzetesen ennyire esélytelenül futottunk neki, hiszen a Fradi idén még gólt sem kapott hazai pályán, és a Groupama Arénában még veretlenek. Előzetesen mit tippeltél a meccsre?

JuveFan18971991: Én előzetesen nem sok jóra számítottam, bár ugye ősszel is így voltunk a Vidi elleni idegenbeli meccs előtt, aztán ott végül győzni tudtunk. És dacára a múlt heti parádés játékunknak most nem éreztem, hogy a Fradi katlanjában győzni tudnánk, bár egy x-ben azért reménykedtem.

Lucas: Az utóbbi időben nagyon nem volt meggyőző a Loki teljesítménye nálánál erősebb csapatok ellen, főleg a helyzetkihasználás az, ami jelentősen leromlott, de Novakovics kiesésével a hátsó alakzatunk se olyan kemény, mint amilyen volt. A Fradi ezzel szemben hetek óta verhetetlen, így arra számítottam, hogy ki fogunk kapni legalább két góllal. Pesszimizmusom tovább erősödött, miután megláttam a bíróküldést. Először a mérkőzés 70. percében kezdtem el reménykedni egy döntetlenben, és nagyon örülök, hogy kicsit helyre tettük a fradistákat.

csibu: A beharangozót én írtam, 2 gólos mérkőzésre számítottam, inkább Fradi sikerrel, de mindenképp Bódi és/vagy Balogh góllal. Várakozásom teljesült.

redboy: Én látatlanban mindenképpen pontszerzést vártam a csapattól, ugyanis az előző fordulóban a Pécs bebizonyította, hogy nem verhetetlen csapat a Ferencváros és szerencsére mi is igazoltuk ezt.

vadmacska: Szerintem senki nem várhatta el a győzelmet egy jó formában lévő Fradi otthonában. A meccs előtt bíztam a döntetlenben, de a hazai vezetés után tűnt úgy, hogy ki tudunk egyenlíteni.

 

A kezdőcsapatot megint nagyban meghatározták a sérülések, valamint eltiltottunk is volt. Lett volna olyan poszt, ahol mást küldtél volna pályára, vagy esetleg teljesen más taktikát alkalmaztál volna?

JuveFan18971991: Nagy Zoli helyett Mihelicet kezdettem volna, azt hiszem ez a mutatott játék alapján indokolt is lett volna. Egyébként a többi poszton nem volt gond, örömteli, hogy Balogh ezúttal is kezdett egy ilyen nagy meccsen, dacára a múlt heti kihagyott helyzeteinek, illetve a hét közben Telkiben volt az utánpótlás válogatottal, tehát több edzést ki is hagyott emiatt, de így is kezdő volt.

Lucas: Nem nagyon. A sérültek listáját ismerve ez a legerősebb kezdőcsapat, amit Elemér kigondolhatott. A taktikánkon viszont változtattam volna: a rövid passzos, háromszögelős foci, ami kétségkívül nagyon szép és látványos, és a kiscsapatokat könnyedén darálhatnánk be vele, most szemmel láthatóan nem működött a Fradi ellen. Helyette élénkebb szélsőjátékot és több mélységi beindulást szerettem volna látni.

Már megint rögzítert szituációból kaptunk gólt. Hogyan lehetne ezt elkerülni?

csibu: Ha Nagy Zoli nem nyújtott volna megfelelő teljesítményt a Vidi ellen, inkább Jovanovicot tettem volna a helyére és Mihelicet jobb oldalra. Máskülönben a kezdőcsapat nem okozott meglepetést.

redboy: Én ezt a felállást vártam valahol a szakmai stábtól, bár Nagy Zolit illetően volt bennem egy kisebb kérdőjel. Bár az is igaz,hogy a sérülések miatt csak „abból tud főzni” Kondás Elemér, ami kéznél van…

vadmacska: Nem volt igazán nagy meglepetés. Mihelicet a kezdőbe vártam, de ez Selim korai sérülése miatt kis híján meg is történt. Reméljük nincs komolyabb baja.

20150511_fradilokilu

Már megint rögzített szituációból kaptunk gólt. Hogyan lehetne ezt elkerülni?

JuveFan18971991: Most nem Verpecz hibázott, hanem Nagy Zoli, akit simán lerázott magáról Pavlovic, és még fel sem ugrott vele fejelni. Egyébként azon kívül is volt még nem egy oldalszabadrúgás, valamint szöglet, aminél a hazaiak fejelték el a labdát, szóval egész meccsen gondot okozott ezen szituációk kivédekezése. Gyakorolni kéne ezt is, illetve a saját pontrúgásainkat, ugyanis azokban megint nem volt szinte semmi veszély, kivéve ugye a végén, de az meg megint más helyzet volt, mert ott Bódi egyből kapura küldte a játékszert.

Lucas: Szörnyen jellemző ránk, hogy amint szembejön egy olyan csapat, ami nem teljesen kutyaütő a rögzített szituációknál, egyből kijön az, hogy a Loki jól elvégzett szögleteket vagy beívelt szabadrúgásokat képtelen hatástalanítani. Lásd Young Boys, Videoton, és most a Fradi. Ennek az az oka, hogy bár az edzéseken gyakoroljuk a szögleteket, szabadokat támadóként is és védekezőként is, nem tudjuk ugyanazt szimulálni, amit az ellenfelek tartogatnak nekünk. Egyrészt alig van a Lokiban jó rúgótechnikájú játékos (csak Bódi és Mihelics), másrészt alig van olyan belső védő, aki képes magasra ugrani, és megnyerni egy fejpárbajt. Ha jön egy jól elvégzett szöglet, Verpecz Csukicsot tanítja bécsi keringőzni az ötös vonalán, és Nagy Zolit állítjuk rá az égimeszelő Pavlovicsra, már kész is a gól. A problémát egy jól fejelő, magas belső védő leigazolásával (legyen inkább kettő), és rengeteg gyakorlással lehet csak kiküszöbölni.

csibu: Ráadásul olyan szituációból, amit mi is gyakran alkalmazunk, persze kevesebb sikerrel. Pont azért, mert határozottabb kapus-, vagy védőteljesítménnyel ezek elkerülhetőek. Egyéni hibák okozták ezt is, így az egyéneket venném elő, nem a csapatot.

redboy: Elsősorban több gyakorlással és fegyelmezettséggel és egy jobb nem vonalkapussal a jövőben…

vadmacska: Egyszerűen csak jobban oda kell figyelni. Fogni kell az embereket, esetünkben Nagynak agresszívabban kellett volna felugrania fejelni, de sajnos csúnyán lemaradt.

 

A mérkőzés kimenetelét befolyásoló döntés volt, hogy Cukicot nem állította ki Andó-Szabó, pedig bőven megérdemelte volna. Hogyan értékeled a bírói teljesítményt, illetve miben változhatott volna a meccs képe egy Fradi pirossal?

JuveFan18971991: Hentes Cukic ténykedését nem is érdemes kommentálni sem, először agyonrúgta Bouadlát, akit le is kellett cserélni, majd beütötte kézzel a labdát a kapuba, amiért megkapta a jogos sárgát, és ezt követően hátulról buktatta Varga Józsit keményen, amire még megértem, hogy nem ad egyből második sárgát, de amikor Nagy Zolit kiütötte egy olyan szituációban, amikor a labda a közelben sem volt, arra szigorúbb spori egyből pirosat is adna, viszont a második sárga abszolút indokolt lett volna. És történt mindez a 35. perc környékén, tehát nagyjából egy órát emberelőnyben játszottunk volna, azt gondolom, azért ez jelentősen megváltoztatta volna a meccs képét, és akár nyerhettünk is volt.

Lucas: Csukics már 2011 óta talán az egész Nb1-ben a legellenszenvesebb játékos, már a Kecskemét játékosaként is utáltam, és ma is bőven rászolgált volna a pirosra. Ugyanakkor nem szeretem a „mi lett volna, ha?”-kérdéseket, maradjunk annyiban, hogy nem állították ki, Dollnak volt esélye lecserélni (Khmmm, Eli bácsi, ugye látta?). És milyen jól tette! A bíró ugyanis a második félidőben gyakran volt velünk igazságos (!), néha pedig még kedvezett is nekünk (!!!), mert érezte, hogy túl messzire ment. A zöld-fehérek nemegyszer játszottak büntetőre, és volt már rá példa, hogy puszta rosszindulatból 3 ilyet is befújt ellenünk egy meccsen. Így végeredményében jól jártunk tegnap.  Talán most, hogy a Fradi orra alá is borsot tört Sanyi, végre nem kap több Nb1-es meccset. Egyébként kezdem azt hinni, hogy nem is a Lokit utálja, hanem szereti elrontani nagy meccseken a hazai szurkolók szórakozását, és mindig „vendéget fúj”.

csibu: A bíró ide is, oda is tévedett rendesen. Egyrészt hagyta a Fradi kőkemény játékát, másrészt nem következetesen fújt sem ide, sem oda. Televízióból én azt mondom: nem volt mérkőzést befolyásoló ítélete, sőt, az elmúlt évekhez képest most nem is marasztalnám el. Piros ide vagy oda, szerintem nem sok minden változott volna, kontrákra, felívelésekre játszottunk volna, ami vagy bejön, vagy nem.

redboy: Őszintén rosszabbra számítottam ismerve a bírót, de tény , hogy Cukic mellett Pavlovic és Dilaver is idő előtt mehetett volna zuhanyozni ugyanis nagyon keményen néhol már brutálisan avatkoztak közbe a zöldek. A meccs képe egyértelműen másabb lett volna, ha emberelőnybe kerültünk volna.Azt nem mondom, hogy macska egér játék lett volna a Groupamában, de biztos vagyok benne, hogy akkor győztünk volna.

vadmacska: Nem szeretek belemenni a bírói döntések megítélésébe. Akár tetszik, akár nem, mindig a bírónak van igaza és ezen nem tudunk változtatni. A Fradi valóban sok helyzetben agresszív volt és lehet elmaradt egy-két sárga lap, de nem befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét a bírói döntés. Nem hiszem, hogy ki lettünk volna segítve egy esetleges piros lappal, de én nem is láttam indokoltnak.

 


Pár szóban jellemezd a játékosok teljesítményét, kivel voltál elégedett, kivel nem?

JuveFan18971991: Verpecz teljesítményére most nem lehet panaszunk, a gólról nem tehetett, egyébként meg minden védett vagy kiöklözött, amit csak lehetett. Nagy Zoli nálam a citromdíjas, nem emlékszem jó beadására, emellett rengeteg labdát adott csínybe a társaknak, vagy egész egyszerűen adta oda az ellenfélnek, és nem volt most jó védekezésben sem. A két középső védőnkkel nem volt gond, állták a sarat, sokszor mentettek kulcsszituációban. Korhut játéka nem tetszett, főleg védekezésben éreztem őt gyengének. Varga Józsinak sem ez volt élete meccse, sok labdát elszórt ő is. Jovanovic hozta a szokásos sokat futó, brusztolós játékát, ő is inkább a jobbak közé tartozott. Bouadla sajnos hamar megsérült, a helyére beálló Mihelic közepes produkciót nyújtott. Szakállyal nem voltam kibékülve, sokszor akasztotta meg a támadásunkat azzal, hogy cipelte a labdát, és ő is sokszor passzolt rossz helyre. Bódi pontot érő gyönyörű gólt szerzett, ezért mindenképp a meccs embere, de mezőnyben lehetett volna sokkal jobb. Balogh Norbival ma nem voltam maradéktalanul elégedett, kicsit az volt az érzésem, hogy a Fradi védői megeszik őt reggelire, most jött ki igazán a fizikális hiányossága. Sidibe ma sem volt a csapat előnyére, sőt, egy ízben elfejelte Bódi elől ígéretes szituációban a labdát. Tisza pedig keveset játszott.

Lucas: Továbbra sem vagyok meggyőzve a csapat játékával kapcsolatban, ez Európába szánalmasan kevés lesz, hacsak a szezon végén hozzá nem látunk végre az erősítéshez. Ugyanakkor mostanában van egy Bódink, aki ha kell, hátán viszi a csapatot, bármikor beveri 25-ről, és bármikor leveszi képzeletben a kapitányi karszalagot Szakályról, aki egész tavasszal méltatlannak bizonyult rá. Így el is érkeztünk azokhoz, akikkel nem voltam elégedett. Szakály megint a legrosszabb arcát mutatta: lassította a játékot és elszórta a labdákat. Még az első félidőben egy ígéretes kontra lett oda azzal, hogy elkövettük azt a baklövést, hogy Szakit is bevontuk a játékba (megvárta, míg visszaér a teljes Fradi-védelem, meg Józsi bácsi a büféből, majd eladta a labdát), a második félidőben pedig a szokásos „addig pöckölöm, tologatom a lasztit, míg 3 fradista el nem veszi tőlem, majd elesek és széttárom a kezem”-figurát hozta. Rajta kívül Sidibe és Tisza mindketten katasztrofális cserék voltak, Sidibe egy óriási gólhelyzetbe kontárkodott bele, Tiszát pedig csak akkor láttam, amikor felment a pályára, meg amikor lejött, és Bódi interjúja közben, a válla felett vigyorgott a kamerába, mint a tejbetök.

Verpecz: Továbbra sem vagyok addig nyugodt, míg ő áll a kapuban. A Fradi góljánál talán nem Csukicsnak kellett volna táncórákat adnia, de az nem csak az ő hibája volt, a második félidőre pedig feljavult, így nem húzom le.

Nagy: Citromdíj, nézni is rossz volt, ahogy azt a kevés párharcot is elveszítette, amiket felvállalt. Hiányzik egy jó Lázár.

Mészáros: Örülök, hogy újra megvillantotta régen elveszettnek hitt sebességét és gyorsulását, így a védelem egész jól működött. Ugyanakkor sokszor vétett helyezkedési hibákat a levegőben pedig szinte mindig megverték.

Brkovic: A legjobb védőnk, ez tudományos tény. Az egyetlen légvédelmi feladatait is rendesen ellátó játékos volt.

Korhut: Halvány, súlytalan és átjátszható volt, sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Nagyon fáradtnak tűnik.

Varga: Inkább a védekezésben vállalt nagyobb szerepet, a támadások segítésében annyira nem jeleskedett. Egyszer majdnem gólpasszt adott egy ferencvárosi játékosnak, de egyébként nem volt rossz, Gerát majdnem sikerült teljesen kikapcsolnia.

Mihelic: Csereként lépett pályára, és sajnos indokolt is volt, hogy nem kezdőként számoltunk vele. Eltűnt a pályán.

Bódi: Hetek óta ő Mr. Loki, a csapat legjobb játékosa és húzóembere, aki egy-egy villanásával a feje tetejére állíthatja a meccset, persze jó értelemben. Ez a szabadrúgás szépségdíjas volt, utána pedig az is tetszett, ahogy a fradistákat lecsendesítette. Bódi játékáért lelkesedek a leginkább mostanában.

Szakály: Már volt róla szó, nem tetszett a játéka, szerintem megint lehúzta a csapatot.

Jovanovic: Rendes tőle, hogy akkor is száz százalékig odateszi magát, amikor első csapata és első magyarországi szerelme, a Fradi ellen játszik. Sokat futott, végig hajtott, bár a védekezésbe többet is besegíthetett volna, ha már Nagy Zoli volt csak ott.

Balogh: Annyira sajnálom, hogy minden kapus vagy akkor érzi úgy, hogy ideje bemutatni a forduló bravúrját, amikor Norbi készül épp gólt rúgni, vagy mindig van még egy védő, aki beleblokkol a lövésébe. Érik a gólja továbbra is, talán jövő héten a Pápa ellen végre eljön az ő ideje. Most jobban játszott, mint a Vidi ellen, és kifejezetten jó mutatói voltak a mezőnyben is.

Sidibe: Nagy baklövés volt pályára küldeni, kifejezetten ártott a támadójátéknak.

Tisza: Ő meg tanítson már meg arra, hogy lehet ilyen jól elbújni a kamerák és az emberek elől. Egyszer se hallottam a nevét.

csibu: Verpecz: A szögletnél talán hibázott, illetve gyakran bizonytalan volt, csak ütötte ki a labdákat; de volt több jó védése is.

Nagy: Mindenképp pozitív csalódás visszatérése, de egy kicsit még ennél is több kellene, igazából hozta a tőle elvárható szintet.

Mészáros: No, ez elég szép teljesítmény volt Mészitől, bírta a versenyfutásokat és ez jó jel. De azért többször hibázott ő is.

Brkovic: Bár voltak rendkívül fontos megmozdulásai, de most bizonytalanabb volt, mint máskor…

Korhut: Az ő oldalán vezették a legtöbb támadást, most őt sem éreztem az igazinak, mintha az idény végére elfáradt volna.

Varga: Nálam ő a citromdíjas. Egyszerűen érthetetlen, hogy védekezésben odateszi magát, de a megszerzett labdát képtelen saját csapattárshoz továbbítani. Szörnyű volt látni a passzait, csak a szerencsének köszönhetjük (meg a Fradi bénázásának), hogy nem kaptunk gólt belőle.

Bouadla: Korán megsérült, reméljük, nem súlyos.

Mihelic: Beállt, sokat nem tett hozzá a játékhoz, sőt, egyenesen beleszürkült a mezőnybe. Ez kevés.

Bódi: Egyértelműen a meccs legjobbja, a gólján kívül is sokat futott, küzdött. Szép volt!

Szakály: Néha megint belebonyolódott a labdába, de próbálkozott becsülettel.

Jovanovic: Küzdőszelleme és akarata miatt megkapja a hatost, de ha ő van a középpályánkon, akkor beíveléseknél többet ne várjunk tőle támadásban.

Balogh: Volt egy jó lehetősége, néha megbolondította a Fradi védőket, ami örömteli, de nem sok babér termett neki. Persze nem is most vártuk tőle, hogy villogjon és kitűnjön a tömegből.

Sidibe: Beállt, és elfejelte Bódi elől a labdát egy óriási helyzetben…

Tisza: Gyarapította meccsei számát.

redboy: Verpecz: A szögletnél szerintem hibázott, de aztán több jó hárítással kompenzálta mindezt.

Nagy: Bár nem játszott úgy mint a veretlenül megvívott szezonban, de nem volt olyan rossz.

Mészáros: Megbízhatóan teljesített pár apróbb megingást leszámítva.

Brkovic: Kissé szétszórtan játszott.

Korhut: Most ő sem volt a toppon, mintha mentálisan fáradt lenne…

Varga: Védőmunkáját megoldotta és küzdött ahogy szokott, de a passzai szörnyen pontatlanok voltak.

Bouadla: Hamar megsérült … Jobbulást Selim!

Mihelic: Beállt Bouadát váltva,de semmi extra… valami történt vele mostanság…

Bódi: Man of the Match!Káprázatos gólt lőtt! És ha Sidibe nem fejeli el előle ziccerben a labdát ki tudja mi lett volna ?

Szakály: Küzdött mint mindig, de kissé körülményes volt.

Jovanovic: Küzdeni tudása és akarata mint mindig most is megvolt, de a védelemben jobban szokott muzsikálni.

Balogh: Ha a gólja összejött volna, akkor 7-est adtam volna neki, de így egy nagyon erős 5-ös. Többször megbolondította az ellenfél védőit, de a túlerő legyőzte.

Sidibe: Beállt, és döntő szituban elfejelte Bódi elől a labdát… azon kívül maximum a fejpárbajait nyerte meg. Ez nem osztályozható.

Tisza: Miként ő sem.Még egy újabb strigula a szezonban, hogy pályára lépett.

vadmacska: Verpecz: Sokszor bizonytalankodott, például felszabadításoknál, de kijavította a hibáit.

Nagy: A gólban abszolút benne volt, azon kívül pedig nem volt emlékezetes megmozdulása.

Mészáros: Jól játszott, mindig a helyén volt. Talán kezd visszatérni a régi formája.

Brkovic: Kifejezetten tetszett néhány megmozdulása. Hajlandó volt belemenni veszélyesebb párharcokba is. A belső védők jól teljesítettek.

Korhut: Állta a sarat, de voltak sokkal jobb meccsei is.

Varga: Nem igazán volt fontosabb momentuma. Egy sikertelen felszabadítása miatt pedig nagy helyzetbe hozta a Fradit, szerencsére ezt nem tudták kihasználni.

Bódi: Az utóbbi időkben minden meccsen nagyon hajt és most is kulcsjátékosként játszott. A gólja fantasztikus volt, ő is kezd visszatérni a régi formájába. A meccs embere!

Szakály: Nem ez volt élete meccse, de mindig a helyén volt.

Jovanovic: Látszott rajta, hogy bizonyítani akart volt csapata ellen. Jól játszott, küzdött rendesen.

Balogh: Sok jó megmozdulása volt, ám helyzetbe nem nagyon került.

Bouadla: Korán megsérült. Jobbulást neki!

Sidibe: Csereként nem hozott sok újdonságot a játékba, sőt lehet, hogy egy gólt akadályozott meg…

Tisza: Nem lehetett észrevenni.

Osztályozd a játékosokat!


A meccs képe alapján rászolgáltunk az egy pontra, vagy pedig szerencsénk volt?

JuveFan18971991: Az első félidőben a Fradi eldönthette volna a meccset a gólja után, a második játékrészben viszont nagyon leeresztettek, így pedig azt gondolom, hogy megérdemeljük az egy pontot. Olyan nagy ziccerei a hazai csapatnak sem voltak, amire azt mondhatnánk, hogy szerencsésen megúsztuk, míg ugye nekünk ott volt Balogh helyzete, illetve egy komoly lehetőség, amikor Sidibe elfejelte a labdát Bódi elől. Úgyhogy azt gondolom, rászolgáltunk az egy pontra, ha másért nem, akkor azért, amiért a hazaiak félvállról vették a második játékrészt.

Lucas: Nem mi vívtunk ki egy pontot, az FTC szórt el kettőt. Többször eldönthették volna a meccset már az első félidőben, de mivel ez szerencsénkre elmaradt, egy szép Bódi-gól döntött a pontosztozkodásról. Így viszont azt kell hogy mondjam, az az egy pont járt nekünk.

csibu: Talán a Fradi győzelme megérdemelt lett volna. Simán lőhettek volna még egy gólt 1-0-ás vezetésük birtokában, de mintha nem igazán vették volna komolyan a dolgot és nem hitték, hogy egyenlíthetünk. De egyenlítettünk, és ez a lényeg.

redboy: A meccs képe alapján rászolgáltunk az egy pontra? Sztem igen, hiszen most a kevés lehetőségünkből egyet kihasználtunk és kis mázlival győzhettünk is volna.

vadmacska: A Vidi elleni meccsen jobban megérdemeltük volna a döntetlent, mint ezen. Habár a Fradi jobban játszott, mi is (főleg a második félidőben) becsülettel megnehezítettük a dolgukat. Szóval összességében igen.

 

Mire lehet elég ez a döntetlen? A dobogó talán már sansztalan, de a Paks felzárkózott mögénk.

JuveFan18971991: A dobogó valóban elúszott ezzel, viszont nem hinném, hogy a Paks beelőzne minket, szerintem megtartjuk ezt a negyedik helyet.

Lucas: A dobogó már réges-rég sansztalan, de a Paks miatt sem kell aggódnunk. Ha vasárnap behúzzuk a kötelezőt itthon a Pápa ellen, ők pedig nem verik meg a Fradit, visszaáll egy akkora különbség, amit már nemigen fognak tudni ledolgozni. Negyedikek leszünk idén.

csibu: 2 pontra van a Paks, de nem aggódom, meglesz a 4. hely. (A következő fordulóban a Fradi legyőzi a Paksot, mi megverjük a Pápát, ez +5 pont, és mivel megnyerjük a Dunaújváros elleni meccset is, lényegtelen lesz minden további számítgatás.)

redboy: Mire lehet elég ez a döntetlen? A dobogó talán már sansztalan, de a Paks felzárkózott mögénk. Ez az egy pont véleményem szerint még sokat érhet a végelszámolásban és most már nincs mit tenni „csak” megnyerni a hátralévő meccseinket és akkor nem kell foglalkozni a Pakssal.

vadmacska: Még van 3 forduló és reális a +9 pont. Csak előre kell néznünk és a nemzetközi kupaindulást kell kiharcolni, ami egy elérhető cél egy rossz szezon végén.