LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Prológus

A DVSC lesajnált vidéki kis csapatból a magyar labdarúgás kirakat csapatává vált. Ennek minden előnyével, illetve hátrányával. Ezennel itt is tér nyílik a pró és kontra érvek ütköztetésére.

Természetesen nem vagyok tévedhetetlen, de még csak azt sem mondanám, hogy az ország legnagyobb piros-fehér drukkere vagyok. Van viszont bátorságom  – egyelőre egyedül – megosztani a meglátásaimat, véleményemet a csapattal kapcsolatos történésekről, eme blog keretein belül. A hangnem olykor erősen kritikus és provokatív lesz. Két okból. Egyrészt több írásomat is vitaindítónak szánom, másrészt a klub vezetése komoly célokat tűzött ki maga elé középtávon. Ezek eléréséhez azonban elengedhetetlenek az építő jellegű kritikai észrevételek, valamint az összehasonlító nézőpont. Nem maradhat el, hogy olykor nemzetközi szemüvegen keresztül vizsgáljam, értékeljem a gárdát.

Lesznek beharangozók, amiben ki fogok térni érdekesnek ígérkező párharcokra is. Továbbá összefoglalók, értékelések, pontozások, hírmorzsák, történeti kitekintések etc. A közeljövőbeli terveket illetően, holnap visszatekintek a Hali elleni meccsre. Aztán lesz beharangozó a pápai túra tiszteletére, majd annak összefoglalása. A nemzetközi szereplés és az őszi szezon komplex elemzése, illetve játékosértékelő. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint olvasni és kommentelni.

Röviden ennyi. A blog kinézete nem végleges, s remélem a létszám is mihamarabb emelkedni fog.