LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

November legjobbja: Kusnyír Erik

A Vidi elleni mérkőzéssel a novemberi tétmeccsek sora is véget ért, azaz itt lenne az ideje megválasztani a hónap legjobb játékosát, de nem véletlen a feltételes mód: ezúttal nem írunk ki szavazást, hanem egyhangúlag odaítéljük a díjat Kusnyír Eriknek. Az okokat a továbbiakban olvashatjátok.

Szóval ugyebár az a szokás, hogy minden hónapban kiírjuk a szavazást, és a többség döntése értelmében kapja meg valaki a legjobbnak járó címet. Ez a hónap azonban kivételt képez: csupán három tétmeccsünk volt, és azok sem sikerültek épp a legjobban (Mezőkövesd 2-2, DVTK 0-1, Vidi 0-1). Emellett nem is hemzsegtünk a jó teljesítményekben, így értelmetlennek éreztük szavazást kiírni arról, hogy a sok rossz közül ki volt a kevésbé rossz. Illetve helyesbítünk: egyetlen játékos volt, akire igazán nem lehet egy rossz szavunk sem, és igaz ez a teljes szezonra, nem csak novemberre. Ő pedig a már említett Kusnyír Erik. Az eddigi szavazásokon rendre az élmezőnyben végzett, mindig éppen csak lemaradt a győzelemről, és ebben a hónapban is többnyire jó teljesítményt láttunk tőle. Így azt a lehetőséget, amellyel tavaly már éltünk egyszer, mely szerint nem osztjuk ki a hónap legjobbja címet, ezúttal elvetettük. Igazságtalannak éreztük volna, ha ezt a teljesítményt nem honoráljuk valamivel, így a szerkesztőség egyhangúlag döntött amellett, hogy november hónap legjobbja Kusnyír Erik lett.

Reméljük ti is egyetértetek ezzel a döntéssel, emellett pedig bízunk benne, hogy legközelebb nem kell hasonló eszközökkel élnünk, és ismét lesz értelme szavazást kiírnunk.