LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Retro mérkőzések a LokomotívBlogon!

Egy igen jelentős projektbe vágunk bele az elkövetkező hetekben. A blogunk 2010 óta létezik, így a klub legszebb éveiből „kimaradtunk”. Legendás korszakok, legendás sikerek, legendás mérkőzések, melyekről annak idején nem születhettek elemzések. Eddig! Ugyanis az elkövetkező időszakban a régmúlt mérkőzéseit elevenítjük fel a magunk stílusában.

Ezt kétféle módon tervezzük megvalósítani. Először levetítjük az adott mérkőzést a Facebook oldalunkon „élőben” (tehát streamelve), amit közösen megtekinhetünk az elejétől a végéig. Majd a lefújást követően rögtön érzkezik az összefoglaló cikkünk az adott mérkőzésről. Ezek stílusa hasonló lesz a megszokott összefoglalóinkhoz, tehát taktikázunk, felelevenítünk és pontozunk is! Ezzel szeretnénk tisztelegni a korábbi legendáink előtt, és természetesen hozzájárulni ahhoz, hogy ezekben a nehéz hetekben, hónapokban maradjatok otthon!

Témának két korszakot, két emlékezetes nemzetközi menetelést választottunk. Ezek pedig nem meglepő módon a 2005-ös, valamint a 2009-es Bajnokok Ligája mentetelések lesznek. Első körben tehát a Hajduk Split és a Manchester United elleni párharcokat elevenítjük fel, majd ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a nagyobb falat, a 12 mérkőzést felölelő nagy BL-menetelés a selejtezőkkel és a csoportmérkőzésekkel.

Szeretnénk, ha ezzel egyrészt nosztalgiáznánk egyet, másrészt ismét meccslázba tudnánk hozni mindenkit. Ha már bajnoki mérkőzések nincsenek, akkor izguljuk végig a legemlékezetesebb mérkőzéseket a régmúltból, a klub aranykorszakából. Az első vetítés tehát a DVSC – Hajduk Split  BL-selejtező lesz 2005-ből, ennek időpontja hétfő 18 óra. Szeretnénk megadni a módját a dolognak, úgyhogy a továbbiakban a fejlécünkben is mindig megtaláljátok majd a következő mérkőzés időpontját, csakúgy, mintha egy bajnoki mérkőzést várnánk a hétvégén!

Tartsatok tehát velünk, találkozunk hétfőn a Facebookon, majd a lefújást követően itt, a LokomotívBlogon!

Hajrá Loki!