LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

LokiZóna Extra – Karantén körkép

Több, mint egy hónapja megállt a sportélet világszerte, utolsó élő adásunkra pedig öt hete került sor. Mivel még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor folytatódhat az NB I, úgy gondoltuk, hogy egy különkiadással jelentkezünk a LokiZónában. A karantén körképben közel minden szerkesztőnk elmondja véleményét az aktuálitásokról!

Az adást ezúttal előre rögzítettük, nem élőben készül. Mindenki maga rögzítette a válaszait az előre megbeszélt kérdésekre, melyek a következők voltak:

  1. Egy hónap telt el a legutóbbi adásunk óta, hogy telnek azóta a napjaid, mi újság veled, mennyire hiányzik már a futball?
  2. Szerinted be kell-e még fejezni a jelenlegi NB I-es szezont, vagy a legbölcsebb döntés az lenne, ha befejezettnek nyílvánítanák az idényt?
  3. Amennyiben nem folytatódik a szezon, akkor milyen döntést tartanál igazságosnak? Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint, vagy egyszerűen töröljék el a szezont? Ha nem hirdetnek végeredményt, akkor feltöltenéd-e a mezőnyt jövőre? Mi alapján határoznád meg a nemzetközi kupa indulókat?
  4. Több klubnál is panaszkodtak az edzők, hogy az egyéni felkészülés alatt gyorsan leépültek a labdarúgók fizikálisan. Mennyire lenne nekünk hátrányos ha be kéne fejezni a szezont, optimálisan mennyi idő kellene szerinted, hogy fizikálisan rendbe hozzák a játékosokat?
  5. Mit szólsz ahhoz, hogy több klubnál is megszorításokat eszközöltek, és ideiglenesen csökkentették a fizetéseket? Egyetértesz a döntéssel, vagy esetleg még szigorúbb megszorításokat eszközöltél volna?
  6. Mennyiben alakíthatja át a labdarúgást hazai és globális szinten ez a vírushelyzet? Megmaradnak-e az állami támogatások, vagy esetleg csökkenhet a szakadék a magyar klubok között? Lesznek-e horribilis átigazolási összegek és csillagászati fizetések? Mely klubok profitálhatnak majd ebből a válságból, és melyek kerülhetnek bajba? Nekünk kell-e félnünk?