LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Bajtársak!

Borsodi_design_poszt

Habár elit egységünk továbbra sem találja korábbi formáját, harcunkban nem vagyunk egyedül, hiszen a kézis lányaink idegenben verték a Fradit a bajnokság elődöntőjének első meccsén, példát mutatva nekünk arról, hogy soha, még egy fájó vereség után sem szabad feladni. A mi meccsünk még nem dőlt el, és nem is állunk rosszul, de a csüggedés számunkra is ismeretlen szó kell, hogy legyen még egy jó ideig.

A sörivó harcok hátralevő idejére most mindenki megkapja a legfőbb instrukciókat a Monument Bleu-terv keretében, ezentúl pedig egy héten egyszer fogunk jelentkezni részletesebb utasításokkal – melyek amolyan alhaditervként is felfoghatók –, illetve haditudósítással a fronton uralkodó állapotokról, melyre most is sort kerítünk.

Amint láthatjátok, a zöld-fehér gerillák kezdik kiteríteni lapjaikat, s nem is annyira irregulárisak, mint mi gondoltuk. Illetve azok, csak nem úgy, ahogy szerintünk kellene, merthogy amilyen regulárisan fogyasztják a Borsodit, már irreguláris.

Nem kell azonban kétségbe esni, mi is jól toljuk, ráadásul a létszámbeli hátrányt simán el lehet tüntetni minőségi fölénnyel (ld. Marathón, Szalamisz stb.). Így hát arra buzdítok mindenkit, folytassa sörivó és SMS-küldő harcát az elit osztagért (s egyben magáért és bajtársaiért), aki pedig még nem kezdte el, üstöllést fogjon hozzá, mert minden üres és megtölthető gyomorra szükségünk van! Ahogy korábban említettem, az utánpótlással nincs gond, illetve annyi mégis, hogy nagy harci kapacitást foglal le az őrzése, így ha többet fogyasztunk és SMS-ezünk, többen tudnak csatasorba állni a jó ügy érdekében!

Kitartás és sörivás!

Bajtársi üdvözlettel: Hussar