LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Gólok, gólok, gólok…

gólok2Újabb visszatekintés következik a magunk mögött hagyott szezonra, ezúttal a gólok jönnek. Méghozzá az összes gól, amit szereztünk a szezonban! Kettő az egyben poszt következik, ugyanis a ti feladatotok lesz eldönteni, hogy kié volt az év legszebb gólja, hajtás után a részletek.

Jómagam már tavaly is elkészítettem a szezon összes Loki gólját bemutató videót, ez idén sem maradt el. Bár most közel sem volt olyan jó évünk, mint tavaly, a keserűbb szájíz ellenére is jó felidézni, hogy milyen gólokat szereztünk a szezon során. Ne is kerteljünk tovább, íme a Loki 2012-2013-as szezonban szerzett összes gólja.

És akkor jöjjön a legszebb gól kiválasztása. Számtalan szép találatot szereztünk, és nem egyszerű eldönteni, hogy kié volt a legszebb, így az olvasókra lesz bízva a dolog. Összeállítottam egy top10-es listát szigorúan időrendi sorrendben, amiből választani lehet.

1. Sidibe második gólja a Győr ellen

Ez a találat nem egy bombagól, de egy szép összjáték előzte meg, és kicsit hasonlít a tavalyi szintén Győr ellen szerzett csodagólunkhoz. Meg hát mégis csak a bajnok csapat védelméből csináltunk bohócot.

2. Coulibaly távoli emelése a Pécs ellen

Ez a vicces gólok kategóriájában is előkelő helyen állna, de a legszebb gólok közt is helye van. Dibusz rossz helyre fejelte a labdát, amit Coulibaly kapásból, ballal, jó 30 méterről emelt az üres kapuba.

3. Szakály három pontot érő gólja a Lombard ellen

Ez sem a klasszikus bombagól példája, de nekem személy szerint az egyik kedvencem. Varga zseniálisan emelte középre a labdát, Szakály megszelidítette, majd kapásból a kapuba vágta.

4. Bódi kapásgólja a Siófok ellen

A Balaton partján Rezes átadása után Bódi kapásból a földre lőtte a labdát, ami pontosan áthullott a kapus felett, és a hálóban kötött ki.

5. Bouadla szabadrúgása az Eger ellen

Idén kevés gólt szereztünk közvetlen szabadrúgásból, így ennek mindenképp helye van a listán. Selim szépen tekerte be az Eger ellen a hosszúba.

6. Tiki-taka a Diósgyőr ellen, Kulcsár a befejező

Ez a már emlegetett tavalyi Győr elleni gólhoz hasonló gyönyörű összjáték után született, a támadás során szinte minden játékosunk labdába ért, a DVTK védelme azt sem tudta, hogy merre a labda.

7. Coulibaly szemtelen gólja a Diósgyőr ellen

Ez is joggal pályázik a legszebb gól címre, klasszikus Coulibaly szóló, Takácsot otthagyja egy testcsellel, majd a válogatott védő, Kádár lepattan róla, és a kapus hasa alatt éles szögből a kapuba lő.

8. Bódi tekerése a Diósgyőr ellen

A tavaszi DVTK meccs több szempontból is emlékezetes marad, hiszen fordulatos meccsen 3-3-as végeredmény született, emellett mindhárom gólunk szépségdíjas volt. A harmadik, Bódi okos tekerése Ribánszki mellett.

9. Kulcsár szemfüles gólja a Vidi ellen

Nem túlzás, hogy a bajnokságban a tavasz legjobb meccsét játszottuk a Vidi ellen, és a második gólunknál Kulcsár gyönyörűen fejezte be az akciót, igaz, ehhez kellett a védők szerencsétlenkedése is.

10. Bódi bombája az MTK ellen

A záró fordulóban született ez a gól, a klasszikus bombagól kategóriába tartozik, és az egyik esélyese a szezon góljának.

+1. Coulibaly kupagyőzelmet érő szólója

Végezetül egy olyan gól, ami bónuszként kerül fel a listára, hiszen nem a bajnokságban született, mégis a szezon legfontosabb gólja volt. A Győr elleni MK döntőn a 86. percben Coulibaly kapta meg a labdát a szélen, körülötte 6 győri védő, de ez nem okozott neki problémát, beszlalomozott a védők gyűrűjében és kilőtte a hosszú sarkot, kupagyőztes a Loki!