LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

DVSC – Cliftonville: Helyszíni tudósítás

live_domradioEventsA Cliftonville elleni hazai visszavágón mi is a helyszínen vagyunk, fényképezünk, videózunk, és megírjuk nektek, amit más nem! Kövessétek élő online közvetítésünkkel a mérkőzést és szurkoljunk együtt a továbbjutásért! A cikk folyamatosan frissül képekkel, videókkal, valamint a mérkőzéssel kapcsolatos információkkal! Gólvideót ki akar látni? 🙂

Érdekesség: a mérkőzés végén a cserejátékosok kint maradtak egy kisebb átmozgató edzésre, hiszen pénteken NYÍREGYHÁZA!

VÉGE! 2-0-ra nyert a DVSC a Cliftonville ellen! Köszönjük a figyelmet, hamarosan jelentkezünk szokásos összefoglalónkkal, most a legfontosabb: találkozunk jövőhéten a BATE ellen! Hajrá LOKI!

’90 Volas kap remek labdát, bizonyítani akar, túlságosan is, és nem passzolja le az üresen álló Tiszához, lövését pedig blokkolják…

’89 Tisza lép ki, elhúzza a kapus mellett, majd sokat vár és beadása már nem jó, marad a 2-0.

’88 Csordogál a mérkőzés a vége felé. A két gólszerzőnk:

’83 Sidibe le, Tisza be, megvan a 3. cserénk is.

’80 Na csak megvan a második! Szélről betett labda laposan, túljut Devlinen, Sidibe pöcköl: 2-0! Emberek GÓÓÓL! Továbbjutottunk! 🙂 Egyből csere: Bódi <–> Zsidai

’76 Talán kezet ért a labda, de nincs büntető sajnos; majd Devlin cselezget. Telnek a percek, de jó lenne még egy gól.

’72 Első hazai csere. Vadnai be, Szakály be, mondván: fő a biztonság!

’70 Nagyon nyomunk, nagy helyzetünk nem volt, de gyakorlatilag csak az ellenfél térfelén játszunk. Uraljuk a találkozót! Egy kis szurkolás, és néhány jó passz:

Közben végeredmény: Skenderbeu-BATE: 1-1, továbbjutott a fehérorosz BATE, így továbbjutás esetén velük mérkőzünk majd meg!

’58 Volast indítják, 3 ember között elpöcköli a kapus mellett, éppen mellé… hatalmas helyzet maradt ki! Nagyon nyomunk, ezután még egy jó lövés!

’55 Mihelic GÓÓÓÓÓL szabadrúgásból! 1-0. Na még egyet és eldőlt!

’54 Volas gólhelyzetben, utolsó emberként lerántják, piros! Emberelőnyben vagyunk!

’51 Mi maradt ki! A videón megnézhető…

’47 Ritka esemény: Sidibe ad be, Bódi veszi le a 16-oson belül. Lövése előtt azonban felszabadított a védelem.

’46 Második félidő: Nincs változás, nincs csere, harcolunk tovább!

’45 Végre megkapja Devlin kapus is a sárgáját a sorozatos időhúzás miatt. 1 perc hosszabbítás. Félidő. 0-0

’44 Mészáros kapja az első hazai sárgát. Percek óta tartjuk a labdát, de igazán nem tudunk helyzetbe kerülni… Varga gondol egyet, jó 35-ről lő, nagy bomba, szögletre üti a kapus. majd Sidibe szögletből fejel fölé… kellett mondani, hogy nincs helyzet…

’37 Jó beadás, fejes (talán Szakitól?), de mellé. Helyzet volt ismét.

’32 Misi nagyon él, rendkívüli megindulás, több embert becsap, majd felrúgják. Sszabadrúgás jó helyről! Mihelic!! Mellééé…

’30 Visszafogottabb játék, mi dominálunk. A szurkolók jól érzik magukat, Sidibe szabálytalan (lásd videó), majd Korhut elleni szabálytalanságot követően nem kapunk tizenegyest, majd ivószünet, pedig nincs különösebben meleg (már ami a hőmérsékletet illeti)….

’21 Az ellenfél kapusát már most figyelmeztetni kell a sorozatos időhúzása miatt, a pályán előtte-utána nagy csaták zajlanak.

’19 Próbálkozunk, újabb helyzetet nem alakítottunk ki.

’14 Szöglet után jó próbálkozás: centikre suhant el kapunk elől a Cliftonville próbálkozása. Veszélyes volt…

’10 Megszületik az első kísérlet az északír együttestől, Nova könnyedén hárítja.

‘8 Nagyon bekezdtünk, a szurkolók is zengenek, itt ma csak mi nyerhetünk! Közben a BATE idegenben gólt lőtt, így várhatóan velük játsszunk majd. És közben KAPUFAAAA és gólvonal egy fejest követően, közel volt a gólunk Korhut beadása után!

‘3 3 perc telt el, máris 3 óriási helyzet! Korhut és Sidibe!!

20:30 Jönnek a csapatok, kezdődik a mérkőzés!

20:20 A Skenderbeu-BATE továbbjutójával harcolhatunk a BL-rájátszásért (és az Európa-Liga főtábláért), ha ma továbbjutunk. Az ő találkozójuk a 20. percben hosszabbításra áll, egyelőre nem született gól a visszavágón sem. (0-0)

20:00 A csapatok bemelegítenek, a szurkolók pedig egyre többen vannak. Itt ma hatalmas hangulat lesz, ha a srácok is jól játszanak! A pálya talaján egyelőre úgy néz ki, nem fog múlni!

19:45 Erős, borongós, de kellemes idő van, reméljük nem lesz eső. Pólóban csak az jöjjön, aki szívesen ugrál, egyébként tanácsos egy felsőt is hozni! A vendég szurkolók nagyon izgatottak, az első órát végigénekelték.

19:30 Kezdőcsapatunk nagy meglepetése, hogy pályára lép nálunk Volas, így ismét lehetőséget kap a bizonyításra!Ráadásul Lázár is csak cserepadon kezd… Na meglátjuk, hogy játszanak majd a fiúk!

Novakovics – Jovanovic, Máté, Mészáros, Korhut – Mihelic, Varga J., Szakály, Bódi – Volas, Sidibe
Cserék: Verpecz, Zsidai, Lázár, Vadnai, Brkovics, Tisza, Seydi

19:15 Ide úton már 1 órával a mérkőzés előtt rengeteg szurkolóval találkoztam, nagy hangulat lesz ma este!

19:00 A mi meccsünkkel majdnem párhuzamosan Korcában is izgalmas összecsapás fog zajlani, ugyanis 20 órától kezdődik a számunkra is fontos Skenderbeu-BATE Boriszov mérkőzés, amely párharc odavágója szintén 0-0-val végződött. Az albán bajnoknak így jó esélye van kiharcolni a továbbjutást, ami számunkra is kedvező lenne.

18:45 Én a magam részéről ezt a felállást álmodtam meg /JuveFan18971991/

lokikezdoclift

18:15 Azt csiripelik a madarak, hogy a mai összeállításban lesznek meglepetések. Mi a magunk részéről azt tudjuk elképzelni, hogy egy egy csatáros játékkal rukkolunk elő, Sidibe elöl, mögötte pedig a Mihelic-Bouadla-Varga-Zsidai-Bódi tengely.

Hajrá Loki!
Csibu