LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

6,5 évnyi jegygyűjtemény

macskaszemmelSokaknak van gyűjteménye, lehet az bármi: az idősebbeknek bélyegből, valakinek DVD-ből van kollekciója. Az Én gyűjteményemet belépőjegyek alkotják, amikkel meccsekre járok lassan már 7 éve. Igazi kincsek ezek nekem. Sokszor előveszem Őket, nézegetem, nosztalgiázom. Megpróbálom megosztani veletek is ezt az élményt.

A legtöbb jeggyel az Oláh Gábor utcán tudtam szurkolni, de garantálom, hogy a Nagyerdei Stadion be fogja hozni a lemaradást. Igazi büszkeséggel tölt el, amikor a kezemben tartom őket. Mindegyiknek megvan a maga története. A legöregebb egy 2008-as Zalaegerszeg elleni meccsre szólt. Sajnos már nem emlékszem, de még az is lehet, hogy ez volt életem első Loki meccse.

jegy3

Mindenesetre az biztos, hogy 2-1-es debreceni sikerrel ért véget a mérkőzés. A legtöbb jegyen ugyanis feltüntettem a végeredményt vagy akár a gólszerzőket is. Sőt, az akkor még Fehérvár FC néven játszó Videoton elleni belépőjegyen még a dátum is szépen át van javítva, biztosan egy elhalasztott rangadóról volt szó.

20140822_135212

A gyűjtemény része néhány nyíregyházi jegy is, ám nem csak Szpari meccsekre. Ha idejött a Loki nemzetközi meccset játszani mindig szívesen kimentem. A legnagyobb büszkeségem mégis a 4 Bajnokok Ligája mérkőzésre szóló jegy. Levski Sofia, Lyon, Fiorentina, Liverpool… Ezekhez kötődöm a legjobban, hiszen meghatározó meccsek voltak ezek számomra. Ekkor lettem igazán nagy Loki szurkoló. Soha nem fogom elfelejteni az akkori csapatot, a szurkolókat. Hideg volt, messze volt, de ez senkit sem érdekelt. Csak zúgott a hajrá Loki az egész stadionban, a végeredmény sem számított. Micsoda mentalitás a lelátókon, illetve a pályán is…

20140822_135135

Egy biztos: a jövőben tovább bővül a kollekció, ugyanis a Young Boys elleni visszavágóra is megvan már a jegyem, ahogy a Haladás elleni bajnokira is. Remélhetőleg ehhez a két jegyhez is jó élmények fognak kötni, ha később újra előveszem őket.

Ha nem csak nekem van ilyen gyűjteményem, töltsétek fel őket Facebookra, vagy nyilvános albumba és linkeljétek be ide! 😉

Mindenki a stadionba! Hajrá Loki!

vadmacska01