LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Őszintén a Loki jelenlegi helyzetéről

lokiblogpodcasticonHárom hét telt el azóta, hogy legutóbb jelentkeztünk podcast adással. Akkor a témát a BATE elleni drámai kiesés szolgáltatta, azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, így ismét történtek olyan események, amik szolgáltattak nekünk bőven témát. Hogy mást ne említsünk, sor került a Young Boys elleni EL párharcra, adásunk egyik témáját természetesen ez szolgáltatja majd. Elöljáróban annyit árulunk el, hogy főként olyan témákat hoztunk szóba, melyek manapság a legjobban foglalkoztatják a Loki szimpatizánsait. Ha tovább olvassátok a cikket, akkor bővebben is kifejtjük, illetve meghallgathatjátok az adást.

Ezúttal csak hárman beszéltük át az aktualitásokat, csibu99, JuveFan18971991, valamint Lucas_Gonzalez. Ahogy az a bevezetőben is olvasható, az adás elején a Young Boys elleni párharcot veséztük ki, itt kitértünk az odavágóra és a visszavágóra is, de főként utóbbira részletesebben. Ezután röviden értékeltük az idei rendhagyó átigazolási időszakunkat, illetve kiveséztük a végeleges keretet, feltártuk a hiányposztokat. Ezután egy hosszabb téma következett, a csapat jelenlegi formája, a mentális problémák, a folyamatos kiállítások és utolsó percekben kapott gólok. Itt elsősorban az okokra voltunk kíváncsiak, illetve azt taglaltuk, hogy miként lehetne kikecmeregni ebből a helyzetből. Az adás jelentős részét kitevő témakört a végére hagytuk. A szurkolókat manapság legjobban foglalkoztató téma a klub és a szurkolók közötti elhidegülés. Nincs megfelelő kommunikáció, marketingtéren hatalmas lemaradásunk van, tele van amatőr hibákkal az egész klub. Fél órába sűrítve tártuk fel az összes problémát, és próbáltunk megoldást találni. Azt gondolom, hogy már csak emiatt is érdemes meghallgatni az adásunkat, mert nagyon aktuális, és sokakat érdeklő, érintő problémáról van szó.

Az adás letölthető itt: [Letöltés]

Ne szégyelljétek komment formájában véleményezni az adást, minden építő jellegű kritikát meghallgatunk, ha problémát észleltek, nyugodtan jelezzétek, amit a későbbiek során kiküszöbölhetünk.

Ne szégyelljétek komment formájában, vagy a LokiBlog hivatalos fórumának megfelelő témájában véleményezni az adást, minden építő jellegű kritikát meghallgatunk, ha problémát észleltek, nyugodtan jelezzétek, amit a későbbiek során kiküszöbölhetünk.