LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ikertornyok #1.

ikertornyokboritoÚj sorozatot indítunk. Szeretnénk mókázni egy kicsit. Mondjuk az oldalsó, a sorozathoz készített képet látva azt hiszem nem csak a blog szerkesztőinek támad kedve a mókázásra. De ne aggódjatok, maradunk a focinál, és a Lokinál. (Hogy ez mennyire jó, azt mindenki döntse el maga.)

A Loki játékosait, a klubhoz kötődő személyekhez találtunk ugyanis vicces és hihetetlenül hasonló párokat: közéleti személyeket, fantáziafigurákat, más sportolókat. Az első részben Kulcsár Tamás párját kerestük és találtuk meg…

 …Michael Fassbender személyében!

kuliiker1Kulcsár Tamás jelenleg is a Loki labdarúgója. A pár nap múlva, egész pontosan október 13-án 32 esztendős csatár 185 cm magas, 1 éve vette el feleségét. Kevesen tudják, de a Létavértesből indult pályafutása 2004 nyarán. Onnan Bőcsre, majd Vácra vitte útja, melyből az MTK igazolta le és dobta a mély vízbe a 2007/08-as szezonban. Akkor 29 mérkőzésen 3 gólt lőtt középpályásként. Egy évre rá 13 mérkőzésen 2 gól szerepelt neve mellett. 2009-ben aztán a lengyel Polonia Varsóban tölött egy évet, hogy onnan nálunk kössön ki (ott nem igazán ragadt meg, 9 mérkőzésen kapott szerepet). Az MTK-ban összesen 48 mérkőzésen 6 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

A nálunk töltött évek alatt 105 találkozón húzta magára mezünket, 29 találata mellett 15 gólpassz fűződik nevéhez. 3 magyar bajnoki cím és 3 magyar kupa állhat virtuális trófeaszekrényében, ez pedig mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény!

fassbender1Michael Fassbender ír-német színész, 37 éves, 1977-ben született a németországi Heidelbergben. 1994 óta játszik színdarabokban, mozifilmekben. Legismertebb szerepei Archie Hicox hadnagy a Becstelen brigantyk című háborús filmben, Magneto az X-Men: Az elsők című, illetve az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című szuperhősfilmekben, David a Prometheus című sci-fi filmben és Edwin Epps a 12 év rabszolgaság című történelmi drámában, amelyért Oscar-díjra jelölték. Első nagyvásznú szerepét egyébként a 300-ban, Sztelioszként alakította.

Na és akkor lássuk őket együtt is, hiszen ezért jöttetek, nemde? 🙂

iker1kulifass

Hajrá Loki!
Csibu

ui.: Természetesen ez csak poén, senkit nem szeretnénk ezekkel a képekkel megsérteni!
ui. II: Ha van nektek is ötletetek további részekre, elő vele! 😉