LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Ikertornyok #5

ikertornyokboritoIkertornyok elnevezésű elsősorban humoros rovatunkban a Loki játékosaihoz, a klubhoz kötődő személyekhez keresünk vicces és hihetetlenül hasonló párokat: közéleti személyeket, fantáziafigurákat, más sportolókat. Eheti részünkben a nyáron a Ferencvárostól szerződtetett Aleksandar Jovanovic hasonmására bukkantunk rá…

… Daniel Craig személyében.

Jovanovic2_kAleksandar Jovanović Jugoszláviában, egész pontosan Szarajevóban született 1985. december 17-én. Fiatal korában a bosnyák Leotar Trebinje csapatában futballozott, majd megfordult a szerb OFK Beograd és a Hajduk Kula csapataiban. 2011-ben igazolt Magyarországra, ekkor a Prukner László vezette Ferencváros szerződtette. Szerződése lejártával a nyár folyamán szerződött Debrecenbe, és rögtön a csapat alapemberévé vált. Sokoldalúság jellemzi, hiszen jobbhátvédként, balhátvédként, jobb oldali és középső középpályásként is megállja a helyét. Egy tőle származó mondat: „Én játszik mindenhol”.

danielcraigHasonmása, Daniel Craig angol színész, 1968. március 2-án született Chesterben. Családja 1972-ben Liverpoolba költözött. A kis Danielt az édesanyja többször is elvitte a színházba, ennek hatására a fiú beiratkozott az iskolai színjátszókörbe, ahol a tanárai hamar felfigyeltek rá, de rögbiben és atlétikában is jeleskedett. Első kisebb szerepét 1992-ben kapta. Legismertebb szerepe, az angol titkos ügynök James Bond karaktere, akit 2006 óta alakít. Civil életében hatalmas Liverpool FC szurkoló. (wikipedia)

Lássuk őket egymás mellett is, ahol még jobban szembetűnő a hasonlóság 🙂

itjovacraig