LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Az a fránya helyzet ki(nem)használás…

lokipase

Szombat este a Dunaújváros látogatott Debrecenbe. A bajnoki címvédő, jelenleg hetedik helyen álló csapat fogadta az újonc, kieső helyen álló együttest. Ezek alapján papíron sima hazai sikert jósolt volna mindenki, ám mi tudtuk, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. Már csak azért sem, mert mint tudjuk, a komplett csatársorunk hiányzott, egyedül Tisza és Volas voltak bevethetőek, ők ketten meg finoman szólva sem a jó formájukról híresek. Ennek ellenére nyertünk, és még azt is kijelenthetjük, hogy magabiztosan, de így is nyögvenyelősre sikeredett azért. Ilyen-olyan okokból egyik szerkesztőnk sem tudott most vállalni egy komplett meccs elemzést, így megint a körkérdéses összefoglalónkhoz nyúlunk, lássuk tehát, hogy a szerkesztők hogy látták a meccset.


Előzetesen kötelező győzelemnek ígérkezett a találkozó, mégis lehetett bennünk félsz a vendégek jó formája miatt. Benne volt a meccsben egy meglepetés eredmény, akár egy döntetlen formájában?

JuveFan18971991: Én nem éreztem most, hogy gondba kerülhetnénk, annak ellenére, hogy tudva levő volt, milyen gondjaink akadnak az összeállítást illetően. Azt persze nem gondoltam, hogy gálázva nyerünk 3-4 góllal, de abban biztos voltam, hogy valamilyen úton-módon behúzzuk a három pontot.

csibu: Eddig a Diósgyőrön kívül nem nagyon tudták egyik csapatot sem meglepni idegenben, én nem a Dunaújváros esetleges jó játéka miatt féltem, hanem attól, hogy indiszponált focit mutatunk majd, mint a Pápa és Pécs ellen. Ez esetben pedig lehetett félni a pontvesztéstől.

SiD: Ismerve a helyzetkihasználásunkat, abszolút benne volt egy döntetlen minimum. Ráadásul én nem is tartozok azok közé, akik szerint tuti kieső lesz az Újváros. Ettől függetlenül azért bíztam benne, hogy a bajnokságban mutatott jó forma (már ami az eredményeket illeti) folytatódni fog, és behúzzuk a meccset.

Lucas_Gonzalez: Csakis attól féltem, hogy megint egy Pécs-meccshez hasonló mérkőzést fogunk látni: vagyis az elejét nagyon megnyomjuk, futószalagon jönnek majd a helyzeteink, de egyet sem tudunk berúgni, az iram visszaesik, az ellenfél egy kontrából elmegy és betalál, mi ezután görcsösek leszünk, és nem lesz Loki-gól. És majdnem egy óra hosszáig így is nézett ki a találkozó, csak dunaújvárosi gól nélkül. Csak az első félidőben volt egy tucat (!) nagy helyzetünk és 11 szögletünk, de a vendégek is lőhettek volna gólt, ha nincs egy remek Novakovics. De hála Istennek, ez a meccs végül máshogy végződött, és ha minden tízedik nagy helyzet ment is csak be, mindenképpen megérdemelten nyertünk. Ugyanakkor az is igaz, hogy a futball meg szokta büntetni azokat, akik ennyi helyzetet elszórakoznak, és bőven benne volt egy döntetlen is. Hiába nyertünk, nem vagyok igazán boldog, mert nem győzött meg a csapat.

vadmacska: Valóban bennem volt az aggodalom, a Dunaújváros többször is képes volt meglepetést okozni és ez benne volt a meccsben. Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbség lesz a két csapat játéka között, azt hittem, hogy ellenfelünk jobban tud majd érvényesülni, de ez nem így történt mindannyiunk örömére.


Az összeállításokat megpillantva rögtön egy hatalmas meglepetést láthattunk, Volas hosszú idő után újra felbukkant a csapatban, és kezdő volt, ráadásul Tiszával párban. Mint utólag kiderült, Balogh Norbert azért nem volt a keret tagja, mert az utánpótlás válogatottnál volt jelenése. Egyetértettél Kondás Elemér döntésével, hogy ezt a csatárduót kezdette, vagy inkább más felállást választottál volna, és mondjuk több középpályással álltál volna ki?

JuveFan18971991: Meglepett, hogy Volas visszakerült, én a magam részéről bíztam abban, hogy Balogh kezdeni fog, de mint kiderült, valamelyik utánpótlás válogatottnál van jelenése (ez is a fiatalokat segítő döntése az MLSZ-nek, hogy bajnoki meccsnapon kikérik a játékosokat, ugyebár…), így viszont azt gondoltam volna – és talán jobb ötletnek is véltem volna – ha egy 4-2-3-1-es felállást választunk, Zsidai és Varga szűrtek volna, Bouadla, Bódi, Mihelic/Jovanovic pedig egy sorral előrébb és – jobb híján – Tisza lett volna elöl.

csibu: Az, hogy Balogh Norbert sem volt bevethető, megkövetelte ezt a felállást, ha maradni akartunk a 4-4-2-nél. Viszont egyszer megnézném már a csapatot 1 csatáros felállással is…

SiD: Csatárok közül nem volt más bevethető állapotban, úgyhogy nem igazán volt variációs lehetősége Kondás mesternek. Véleményem szerint, ha pont egy Dunaújváros ellen váltott volna kevesebb csatáros felállásra, mindenki a szemére vetette volna, hogy miért óvatoskodik egy gyenge ellenfél ellen.

Lucas_Gonzalez: Nem értettem egyet Kondás döntésével. Tudom jól, hogy a sérülések és eltiltások miatt a lehetőségeink csatárposzton nagyon beszűkültek az elmúlt hetekben, így nem nagyon volt sok választása. Ezzel együtt is azt mondom, hogy a csapat legpocsékabb formában lévő játékosából és egy többszörösen kegyvesztett majd rehabilitált zsoldosból álló csatársor a lehető legrosszabb, amit kitalálhatott, és a meccs képe igazolta is ezt az állítást. Áldott legyen az Ég, hogy mienk az Nb1 leggólerősebb belső védelme, akik még azoknál is több gólt lőnek, akiknek csak ennyi dolguk van a meccsen. De ez így egyáltalán nincs rendben! Ha nem egy kiesőjelölt az ellenfelünk, és nem itthon játszunk, könnyen ráfázhattunk volna, és rá is fogunk még idén egy másik meccsen, ezt garantálom. De hogy ne csak kötözködjek, megmondom, hogy szerintem hogy kellett volna felállnunk. Ha mennyiségben is és minőségben is elfogytunk csatárposzton, egy jobb középpályát kell csinálni, ez egyértelmű. Bódi a balon, Jovanovics helyett Mihelic a jobbon és Selim a csatár mögött. Kicsit mögöttük Varga és Zsidai, utóbbira több támadó feladatot osztanék. (Két szűrő van, de ez nem lenne defenzívebb egy diszfunkcionális 4-4-2-nél.)

vadmacska: Számítottam Volas szereplésére és reméltem, hogy tud majd valami újat mutatni a támadójátékunkban. Ez sajnos nem történt meg a két csatárunk szokás szerint nem nyújtott semmi maradandót. Éppen ezért meg kellene próbálnunk inkább a középpályára öszpontosítani. Az, hogy ismét mindkét gólunkat védők rúgták mindent elmond.

lokidpase

Majdnem két tucat helyzet kellett ahhoz, hogy nagy nehezen bepréseljünk két gólt, és nyerjünk. Mi lehet az oka annak, hogy ennyi nagy helyzetet kihagynak a csatáraink, azon belül is főként Tisza?

JuveFan18971991: Koncentráció hiánya. Volasról eddig is tudtuk, hogy nagyon rossz arányban értékesíti a helyzeteit, és az utóbbi időben Tisza is csatlakozott ehhez a táborhoz. Ezen a meccsen inkább utóbbinak volt több lehetősége a gólszerzésre, de egyikkel sem tudott élni, pedig a nehezét mindig megcsinálta, aztán amikor már csak be kellett volna fejezni az akciót, rendre rossz megoldásokat választott. Foghatjuk a pechre is, de inkább fejben vannak gondok szerintem.

csibu: Tisza ma küzdött, akart, de gyakran nem érkezett segítőtárs hozzá, vagy ha mégis, akkor pedig elönzőzte a szituációt. Vannak meccsek, időszakok, amikor egyszerűen nem jön össze, most egy ilyenben vagyunk…

SiD: Egyrészt pontatlanság, másrészt görcsösséget láttam egyes megmozdulásain. A pontatlansága alatt azt értem, mikor például a második félidőben úgy vette át a labdát, hogy két méterre pattant tőle a labda, a görcsösség jele pedig szerintem az, hogy mindig megpróbált beiktatni még egy vagy két cselt, hogy lehetőleg üres kapura tudjon rúgni. Ha szerezne pár gólt, lehet, hogy megváltozna ez a helyzet, mert az akarásával és a megoldásaival sok probléma nem volt, a befejezéseket leszámítva.

Lucas_Gonzalez: Az első gólunk is alig volt hajlandó átvánszorogni a gólvonalon, hiszen Máté kicsit rá is lépett a labdára, Brkovics góljában pedig vastagon benne volt Nagy Gergely (aki ettől függetlenül remek kapus. Mióta nem Milinte szemétkedik a Dunaújváros kapujában, látványosan jobb a csapat). Említettem már, hogy a két legrosszabb csatárunk játszott, mert más nem volt. Vajon Dalibor Volasnak mennyire célja, hogy a Debreceni VSC minél jobban teljesítsen, amikor már lassan egy éve vannak súrlódások közte és Kondás Elemér között, no meg a csapattársai sem nézik jó szemmel sztárallűrjeit és egocentrikusságát, ráadásul nyáron megpróbáltuk eladni, de nem lett rá vevő? És mindezek tetejébe ezek miatt többször kikerült a keretből, majd Kondás kényszerűségből újra és újra kezdőként szavaz neki bizalmat, ami pedig a csapategységre és a mester tekintélyére van rossz hatással. Tegnap is látszott, hogy a képességei adottak ahhoz, hogy a Loki legjobb csatára legyen, de nincs benne motiváció. Mostanában sokszor emeltem szót Tisza Tibor ellen, bíráltam a képességeit és az akaratát. És most végre volt egy meccs, ahol csak a képességeit kell bírálnom. 😉 Ma is borzalmas volt és nem egyszer forralta fel gázlángon az agyvizemet, amikor megteremtette magának a helyzetet, a nehezén bőven túl volt, majd „stadionbú ki”. Majdnem egy tucat szögletet elkótyavetyélt és csak neki volt 5 vagy 6 ziccere. De végre láttam rajta az akaratnak halvány jeleit, hogy be akar végre találni. Meg végre Kondáson is láttam, hogy kezdi idegesíteni ez az impotens csatár. Más kérdés, hogy továbbra is túl gyenge játékos ide. Az vele a legnagyobb baj, hogy akkor sikerült csak leigazolnunk, amikor a legszebb évein réges-rég túl van már és csak levezetni jött Debrecenbe. Diósgyőri barátaim előre figyelmeztettek, hogy mit szabadítunk magunkra Tisza személyében, de akkor nem hittem nekik. Most már tudom.

vadmacska: Nem is vártam mást ilyen csatárkettőssel. Ideje lenne végre Tiszának megtalálnia a góllövő cipőjét minél hamarabb, mert ilyen teljesítménnyel nem is értem, hogy mit keres még itt. Össze kell szednünk magunkat, mert ez a gyenge helyzetkihasználás máskor pontokba is kerülhet!

A szögleteink száma is elképesztően magas, 18 volt, ezek nagy része azonban veszélytelen, sőt, mondjuk ki, pocsék volt. Mégis két szögletből szereztük a két gólt. Ennyire számít, hogy ki adja középre a labdát a sarokrúgásnál, egyáltalán gyakorolják ezt komolyabban edzéseken a játékosok, vagy csak imporvizálnak?

JuveFan18971991: Tisza szögletei nevetségesek voltak, de hogy ne csak őt ekézzük, Bódi sarokrúgásai sem voltak különbek. És ez egyébként évek óta megfigyelhető: 10-ből 7-8 szögletünk gyenge, már az első védő simán kirúgja/kifejeli a rövid saroknál. A helyezkedésünk sem jobb egy fokkal sem, általában a hosszún senki nem áll, így ha ne adj isten jobban sikerül egy beadás, és átszáll a hosszúra, ott nem érkezik senki. Sokszor az az érzésem, hogy tényleg nem gyakoroljuk a pontrúgásokat, de ezt nem tudom elképzelni egy hétszeres bajnokcsapatról… Aztán ahogy beállt Mihelic, rendre veszélyesebbek lettek a pontrúgásaink: két szögletéből is gólt szereztünk, a végén pedig szabadrúgásból is majdnem betalált. Bizony, számít, hogy ki végzi el ezeket a lehetőségeket.

csibu: A nagy számok törvénye, semmi több. Én tudatosságot ritkán vélek benne felfedezni, próbálkoznak a fiúk, egyszer összejön, tízszer nem.

SiD: Szerintem évek óta pocsék szögleteink vannak, itt, a Blogon is sokszor megemlékeztünk már róla, hogy Bódi és Korhut legtöbbször az első védőn sem tudja átrúgni a labdát, ha pedig ez sikerül, legtöbbször átmegy mindenki fölött, és bedobás lesz belőle. Tegnap ismét Bódi kezdte a szögletek elvégzését, de az első sikertelen kísérletek után hamar átvette tőle Tisza ezt a szerepet, de sokat vele sem javult a helyzet. Ami fájóbb volt, hogy a második félidő elején Selimre került a sor, de az ő beívelései sem váltották meg a világot. Nem tudom mi lehet ennek az oka, mind a hármójuknak jó a rúgótechnikája. Talán még a helyzetkihasználásunknál is érthetetlenebb, hogy álló labdából miért nem vagyunk képesek veszélyesebb helyzeteket kialakítani. Lehet nem ártana tanulni kicsit Mihelicstől, aki tegnap is bemutatta, hogy az egyik legnagyobb erősségünk.

Lucas_Gonzalez: Hihetetlen, hogy eljutottunk odáig, hogy ha szögletet rúghatunk, az nem eredmény, hanem valóságos büntetés nekünk. Már hetek óta szúrja a szemem, hogy milyen szörnyen rosszak a sarokrúgásaink, és ez elsősorban a rúgójátékosok sara, de az is megér egy misét, hogy belül egyedül Brkovics és Máté tud ezekkel valamit kezdeni, utóbbi ráadásul nem mindig jó helyre fejeli. Amitől még idegbajt kapok, az a kisszöglet: teljesen haszontalan és nyilvánvalóan eredménytelen, mégis erőltetjük. Tisza (akire valamiért rábízzuk a jobb oldali szögleteket) régen híres volt rúgótechnikájáról és lövőerejéről (bombagólok, szabadrúgásgólok), ma pedig magasról tesz többek között erre is. Egyszerűen nem rúg bele a labdába elég erőset (és kifejeli az első ember), vagy átíveli az ellentétes szögletzászlóhoz. És ezért rögtön szembetűnő, ha René Mihelic vagy Bódi áll oda elvégezni: fényévekkel jobbak. Rengeteget számít tehát, hogy ki rúgja a szögletet. Mindenképpen gyakoroltatnám ezt a játékosokkal, mert nagyon úgy tűnik nekem, hogy rögtönöznek a meccsen: ahogy esik, úgy puffan. Vagy megtalál egy fejet, vagy legyinthetünk megint. Azért is jó volna gyakoroltatni a sarokrúgásokat, mert ha jön egy csapat, aki sokkal jobban rúgja nálunk, fel kell készülni a szöglet hatástalanítására. Pl. ezen egy komplett EL-seletező ment el nem is olyan régen: azt nyilatkoztuk a 3:1 után, hogy nem értjük, hogy találhattak be kétszer is szögletből ellenünk, hiszen gyakoroltuk edzésen. Hadd találjam ki, az edzésen minden bizonnyal Tiszával gyakoroltunk…

vadmacska: Pontrúgásoknál (főleg szögleteknél) teljesen megváltozik a felállás. Ilyenkor a hátvédek jobban érvényesülnek, a csatárok háttérbe szorulnak és e miatt sikerült szögletből gólt szerezni. Az már más kérdés, hogy a szerencse is velünk volt, hiszen szerintem a kapus nagyot hibázott mindkét esetben. Valóban sok sarokrúgásunk volt, de lehet, hogy az említett hibák nélkül egyet sem tudtunk volna értékesíteni, szóval ezzel nem vagyok elégedetlen.


Értékeld a játékosok teljesítményét ötös skálán!

lokipaseoszt

Ki volt a legjobb és a leggyengébb? Indokold is.

JuveFan18971991: Legjobbat megint nem tudok egyértelműen kiemelni, nyilván a két védő a góljaik miatt pluszpontot érdemelnek, közülük is inkább Brkovic, aki szinte hibátlant nyújtott ismét védekezésben is. Nekem tetszett Bouadla játéka is, főleg az első félidőben olyan forintos labdákat osztogatott, melyre nem sokan képesek a keretből. Mihelic beállása pedig szintén nyerőnek bizonyult, az ő játéka is tetszett. Akivel nem voltam megelégedve, az ezúttal is a két csatár volt: Volas keveset volt játékban, kétszer helyzetbe is került, bár ezek kihagyásáért nem ekézném annyira, mert rendre kiszorított helyzetből lőhetett, és nem is választott rossz megoldást. Illetve ma még halvány akarást is véltem felfedezni a játékában, legalábbis nem sétálta végig a 90 percet. Tisza ma is kihagyott legalább négy tiszta ziccert, plusz az a nagyjából kilenc pocsék szöglet, ami a nevéhez fűződik, emiatt nálam övé a citromdíj.

csibu: Legjobbnak én Novakovicot választanám. Az első félidő végén óriási bravúrral védett egy lapos lövést, de emellett volt még 2-3 nagy védése, ráadásul ismét hihetetlen magabiztosságot sugárzott. Nélküle nem lett volna meg a 3 pont. A leggyengébb nálam most Volas volt. Keveset futott, nem igazolta számomra, miért került vissza a csapatba, bár, hogy ne legyek igazságtalan: legutóbbi meccseihez képest most kevesebbet ácsorgott…

SiD: Legjobbnak Brkovicsot mondanám, aki sorozatban második meccsén is gólt szerzett, de adott egy gólpasszt is Máténak. Az első félidőben egy hazaadásnál volt egy kisebb hibája, de ezt leszámítva nagyon jól futballozott. Legrosszabbnak újfent Volast mondanám, mert bár Tisza rengeteg helyzetet kihagyott, nálam ez még mindig többet ér, mint Volas észrevehetetlensége. Egy lehetősége volt, azt kiszorított helyzetből szépen oldotta meg, utána viszont eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Lucas_Gonzalez: A legjobb játékos egyértelműen Dusan Brkovics volt. Nem megy át rajta támadás, nem veszít el fejpárbajt és az elmúlt két hétben a leggólerősebb csatárunknak bizonyul. Nenaddal és Mátéval tökéletes harmóniában operál, nem hiányzik se Mészi se Morozov jelen pillanatban. Kiemelném még a 10-es játékosunkat, akinek a beállítása telitalálatnak bizonyult. Lázár Pál (mindjárt rátérek őrá is) helyére érkezett, majd a pályán Jovanovics visszább húzódott, és René lett a jobb KP. Vajon véletlen, hogy ekkor javult fel annyira a játékunk, hogy a Dunaújvárosnak onnantól momentuma sem volt? A citromdíjat három egyenlő részre vágom és jéggel szolgálom fel Tiszának és Volasnak, valamint Lázár Pálnak. Garfield, a macska egyik bölcs tanácsa az, hogy ha vékonynak akarsz látszani, mutatkozz nálad kövérebb emberekkel. Ezért tűnt most úgy, hogy Tisza tényleg hajtott és akarta a gólt: mert a pályán volt Dalibor Volas is. Lázár pedig katasztrofálisan dolgozott össze Jovanovics-csal, a jobb oldal szörnyen rossz volt Mihelic beállításáig. Azután viszont újra lett szélsőjátékunk: Korhut-Bódi és Jovanovics-Mihelic, ezt mindenképpen így kell hagyni!

vadmacska: Nem szeretek legeket mondani, de az biztos, hogy nekem Jovanovic játéka kimondottan tetszett, ahogy Brkovic-é is. Leggyengébb mindenképpen Volas. Azért nem Tiszát mondom, mert neki legalább volt egy-két jó megmozdulása.


Dusan Brkovic kiváló formának örvend, ráadásul utóbbi két meccsén egyaránt betalált. A következő bajnokin már bevethető lesz Mészáros Norbert. Vajon Kondás Elemér ezúttal is a számára kedves embereket helyezi előtérbe, és zokszó nélkül visszarakja Mészit a jó formában lévő Brkovic helyett, vagy pedig hallgat az eszére, és amíg ilyen formának örvend, nem nyúl bele a védelembe?

JuveFan18971991: Ezt már régóta hangoztatjuk, és nem csak én, hogy Brkovic a legjobb belső védő jelenleg a keretben. Nagyon remélem, hogy nem fog kikerülni a kezdőből, még akkor sem, ha egy-két hiba becsúszik neki, hiszen a Máté-Mészáros párosra ez szinte meccsenként jellemző. Ha már valakit ki kell hagyni a kezdőből Mészi miatt, akkor az legyen inkább Máté.

csibu: Ez Mészáros állapotán is fog múlni. Ha 100%-os lesz Mészáros én elképzelhetőnek tartom, hogy visszaállunk a Máté-Mészi duóra. Viszont jelen pillanatban kevésbé fontos kérdés ez szerintem, sokkal fontosabb az: mikor fognak végre a csatáraink is gólokat rúgni?

SiD: Szerintem bent fog maradni Brkovics. Legalábbis nagyon remélem.

Lucas_Gonzalez: Ha így lesz, és Mészáros visszakerül a következő meccsen a kezdőbe, nem nézek 2014-ben több Loki-meccset, mert az azt jelentené, hogy itt teljesen komolytalan munka folyik szakma címén. De nincs edző, akiből kinézek egy ennyire ostoba döntést, ezért szerintem maradni fog a bombaformában játszó Brkovics. Mészáros felett amúgy is eljárt már az idő, szerintem ez az utolsó szezonja itt: túl sokat sérült, vacakol a háta és már nem olyan gyors, mint pár éve. Szóval Dusan fog kezdeni, és nagyon nagy szükség lesz rá Győrben.

vadmacska: Nagyon remélem, hogy Brkovic marad a megérdemelt helyén, ami természetesen a kezdőben van!


Most két hét szünet következik, utána pedig nehéz mérkőzés jön, hiszen Győrbe látogatunk. Győzelem, döntetlen, vagy vereség? Mi a reális jelen pillanatban?

JuveFan18971991: A Győr elleni idegenbeli meccseinkkel kapcsolatban soha nincsenek jó érzéseim, általában jól megszórnak minket, vagy ha sok gólt nem is kapunk, nagyon simán szenvedünk vereséget. Most ráadásul edzőváltás után lesznek, és erre a meccsre már vélhetően meglesz az új szakemberük is. Emiatt is úgy érzem, hogy a győriek nagyon akarnak majd bizonyítani, úgyhogy én most egy vereséget várok a meccstől, aztán hátha nem lesz igazam, mint ahogy a Vidit is meg tudtuk lepni pár hete.

csibu: Meg kell őket verni, kész. A védelmünk nem rossz, azaz a Győri támadásokat képesek lehetünk megállítani, ha nem hibázunk olyanokat, mint a Fradi ellen. A kérdés az: hány támadó szellemiségű játékos lesz a pályán, Mihelic, Balogh Norbi bekerül-e végre a kezdőcsapatba és hogyan használjuk ki majd a helyzeteinket.

SiD: Három esélyes a meccs, szerintem van reális esélyünk a győzelemre is. Amit mindig el szoktunk mondani, jobb helyzetkihasználás fog kelleni, ha az meglesz, szerintem jönni fog a három pont. Egyébként egy feljavuló Győr ellen a döntetlent sem élném meg kudarcnak.

Lucas_Gonzalez: Jó volna hárommeccsesre nyújtani fantasztikus idegenbeli győzelmi szériánkat (bruhahaha), de csatár nélkül és ilyen 10% körüli helyzetkihasználással nem sok keresnivalónk lesz az utóbbi időben újra formába lendülő Győr otthonában. Ha Mihelic kezdőként kap szerepet és valamelyik csatárunk látványosan feljavul addig, akkor azért lesz esélyünk a győzelemre. Az ETO idén eléggé bukdácsol, ráadásul több náluk a megbízott edző, mint a jó formában levő játékos. Újabb ellenérvként meg ott van a tavalyi meccs, ahol simán hármat vertek nekünk. Szóval őszintén nem tudom, de annyi biztos, hogy jelen pillanatban nem mi vagyunk a meccs esélyesei.

vadmacska: Nagyon nehéz mérkőzés lesz. Két hét elég idő a felkészülésre, remélem ezt a szünetet alaposan kihasználjuk és sikerül összeszedni magunkat mégjobban. Jelen pillanatban egy döntetlennel is elégedett lennék Győrben, remélem, hogy tudunk majd meglepetést okozni.