LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Több lehetőséget a fiataloknak!

lokiblogavardsÚjraindítjuk rég elfeledett, egyszer már újraélesztett rovatunkat, melyben megválasztjuk a hét legjeit különféle kategóriákban. Ez az elsősorban humoros hangvételű cikksorozat a magyar bajnokság aktuális fordulójának eseményeivel, azon belül is kiemelten a Loki háza táján történtekkel foglalkozik majd. Következzék a 19. forduló áttekintése a Görbe tükör segítségével.

A hét Loki játékosa (Sándor Tamás-díj):
Nem meglepő módon Máté Pétert illeti ez a díj ezen a héten, aki a mérkőzés egyik legjobbja volt az Újpest elleni rangadón. Ahogy Lucas fogalmazott, talán először fordult elő, hogy jobb produkciót nyújtott Brkovicnál, és szerb védőnk sem játszott rosszul, tehát különösen nagy szó ez. Reméljük tartja majd a formáját.

A hét csalódása (Pintér Attila-díj):
Nőnapi akció, viszonylag sok néző, ám gyatra produkció. Az biztos, hogy nem a vasárnap esti DVSC-Újpest találkozó fogja meggyőzni a hölgyeket, hogy jó döntés Loki meccsekre járni a hétvégén, emellett törzsszurkolóink sem épp azt kapták, amire a hosszú hónapok várakozása után számítottak.

A hét gólja (Adamo Coulibaly-díj):
Eke Uzoma érdemelte ki ezt a nemes díjat, lövésére mondhatjuk, hogy lecsúszott, picit helyezhette volna jobban, meg egy kis erőt még tehetett volna bele 🙂


A hét legviccesebb jelenete (Pavol Durica-díj):

A Honvéd légiósának, Kosnicnak a lövése egy kitűnő mezőnygól kísérletet érne az amerikai futballban. A gurulós fociban ezt gyertyának hívják.

A hét nyilatkozata (Mészöly Kálmán-díj):
„Az, hogy sok mindent nem jól csináltunk az átigazolási időszakban, azt már mondtam… Nem tudom, minek kell történnie, hogy ezt észrevegyék. Azt gondolják, lehet belső védők nélkül is játszani ezt a sportágat? Ilyet még nem láttam, de ki kell próbálni… Nem akarom kommentálni, csak azt mondtam, két belső védővel nekimenni egy bajnokságnak, luxus. Bármelyik osztályban, nem csak az elsőben. Alves pirosat kapott, Szalai szédült a szünetben az öltözőben. Nem tudom, lehet, Barczit vagy Bognárt kipróbáljuk majd, hátravisszük legközelebb, kitalálunk valami modern focit, ahol hátulról támadunk végig, beteszünk tíz támadót.” Tomiszlav Szivics saját csapata átigazolási politikáját kritizálta a hétvégi vereség után.

A hét beszólása (Zombori „Taktikus” Sándor-díj):
Ezt a díjat ezen a héten az a debreceni szurkoló érdemelte ki, aki jól hallható módon fejezte ki magát az Újpest elleni mérkőzés utolsó perceiben óriási ziccert hibázó Brkovic luftja után. Mondhatnánk, hogy abban a lelki állapotban mi sem fogalmaztunk volna szebben.

A hét lúzere: (Spitzmüller-díj):
A győriek kapusa, Pogacsics Krisztián nemes egyszerűséggel bepaskolta saját kapujába Lamah gyatra lövését, mellyel elindította a lavinát, és utána még két gólt kapott a csapata a Fraditól. Múlt héten a másik győri kapus, Kamenár kapott védhető gólt a Videoton elleni rangadón.

A hét képe (Egervári Sándor-díj):
Itt most kettő is lesz. Az elsőt szerkesztőnk, Lucas készítette a Loki-Újpest meccs beharangozójának írása közben. Zseniális! 😀

hetkepe19f

A másikat pedig olvasónktól kaptuk Facebookon. Úgy látszik, a vezetés elfelejtett szólni, hogy WittÉRDI Dávid személyében még igazoltunk valakit az átigazolási időszak utolsó pillanataiban. 😀

witterdi

A hét képregénye:
Már most előre szeretnénk leszögezni, hogy nem célunk senkit megbántani ezzel a humoros rajzzal, mielőtt az érintettek komolyan vennék a dolgokat. Mottó: Több lehetőséget a fiataloknak!

lokiblogcartoon1

(A képet ihlette Lucas, kivitelezte JuveFan)

 

A forduló válogatottja

19fval