LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Kérdezz és válaszolj!

kérdezzésválaszoljVegyél részt a LokiBlog következő podcast adásában! Alakítsd te a műsorfolyamot! Kérdezz bátran, hogy mi is kérdezhessünk! Ez a legújabb akciónk mottója, nevezetesen, hogy bárki részt vehet a következő podcast adásunkban, de hogy ne legyen teljes a káosz, azért kicsit csavartunk a dolgon. A részletekért olvass tovább.

Több olyan kérés is érkezett már olvasóinktól az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy szívesen részt vennének egy-egy podcast adásunkban, illetve kíváncsiak a véleményünkre egy adott témával kapcsolatban. Most megadjuk a lehetőséget mindkét dolog teljesítésére. Viszont mivel sejthető, hogy nem lenne egyszerű összehozni egy komplett adást 10-nél is több résztvevővel, így kicsit csavartunk a dolgon.

Adunk nektek egy hetet, hogy bátran kérdezzetek tőlünk bármit, amivel kapcsolatban kíváncsiak vagytok a véleményünkre. Lehet ez a csapattal kapcsolatos dolog, magával a bloggal, vagy akár személyre szabott kérdést is tehettek fel a szerkesztőknek. Mi a jobbakat kiválogatjuk, és a kérdés feltevőjétől mi is kérdezünk valamit, természetesen elsősorban a DVSC-vel kapcsolatosan. Ezt követően a kérdés feltevője megválaszolja a mi kérdésünket röviden, 1-2 percben, így válasza elhangozhat majd következő podcast adásunkban. És akkor lássuk, hogy hogy is lesz ennek a pontos menete.

Mostantól számítva vasárnap estig várjuk tőletek a kérdéseket, amit elküldhettek nekünk:

Mi időközben a jobb kérdéseket már „félretesszük”, a kérdezőnek pedig mi is fel fogunk tenni egy kérdést, amiben kíváncsiak vagyunk a véleményére. A választ elsősorban hanganyagos formátumban várjuk, ezt nagyon egyszerű módon el tudjátok készíteni, mindössze egy dologra van szükség: egy mikrofonra, vagy egy mobiltelefonra, ami képes hangot rögzíteni.

Amennyiben rendelkezel mikrofonnal a számítógépedhez, akkor több program is rendelkezésedre áll, amivel rögzíteni tudod a választ: használhatod a Windows beépített hangrögzítőjét, vagy például az ingyenesen letölthető Audacity nevű programot. De ezeken kívül is számos mód áll rendelkezésre, ezt rátok bízzuk, ezt a két opciót első sorban azoknak ajánljuk, akik még ezidáig nem használtak semmi ilyen programot.

Ha nincs mikrofonod, akkor még mindig ott van opcióként a mobiltelefonotod. Okostelefonra már számtalan hangrögzítő alkalmazás létezik, Androidra például ajánlani tudjuk ezt az applikációt, melynek használata nagyon egyszerű. Ha ne adj isten nincs okostelefon kéznél, akkor megteszi egy egyszerű diktafon is.

Ha ezek közül egyikkel sem rendelkezel, és nem tudod megoldani, hogy a választ hanganyagként juttassd el hozzánk, de mégis szeretnél tőlünk kérdezni, és szeretnéd, hogy a Te válaszod is elhangozzék az adásban, akkor válaszolhatsz szöveges üzenetben is, amit majd mi felolvasunk, de felhívnánk a figyelmet, hogy elsősorban a fent leírt módon, hanganyag formájában várunk válaszokat.

És akkor lássuk, hogy az elkészült hanganyagokat hova is várjuk tőletek.

  • Elküldhetitek magát a hanganyagot fájlként e-mailben a loki.blog.nepsport@gmail.com címre
  • Feltölthetitek valamilyen fájlmegosztó oldalra (ide, ide, vagy ide), és a közvetlen linket elküldhetitek nekünk Facebookon privát üzenetben, vagy komment formájában szintén a Facebookon, vagy ezen cikk alatt.

A válaszok elküldésének végső határideje március 29., vasárnap. Várjuk tehát a kérdéseket, ami után számíthattok Ti is egy kérdésre tőlünk, amire pedig Ti válaszolhattok.

Megjegyzés: a játékosok, az alkalmazottak és a blog szerkesztőinek magánéletére vonatkozó, provokatív, a klubot szándékosan, ok nélkül lejárató kérdésekkel ne is próbálkozzatok, ezekre biztosan nem fogunk válaszolni. Illetve azt se felejtsétek el, hogy mi is csak amatőr drukkerek vagyunk, mi sem látunk bele feltétlenül a klub életébe jobban, mint Ti!

 

UPDATE!

Bevalljuk őszintén, több kérdésre, és válaszra számítottunk tőletek, így annyiban módosítjuk a felhívásunkat, hogy lehet tőlünk kérdezni nyugodtan, aki nem akar, nem muszáj a mi kérdésünkre válaszolnia, viszont szeretnénk, ha minden titeket foglalkoztató téma szóba kerülne az adás során. Úgyhogy várjuk március 28., szombat estig kérdéseiteket a fentebb leírt platformokon.