LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Felkészülés: DVSC – Dinamo Bukarest – ÉLŐ közvetítés

lokibukaresteloEzen a héten nem rendeznek bajnoki fordulót, hiszen a magyar válogatott fontos EB selejtező mérkőzést vív majd Görögország ellen. No de hogy a Loki szurkolók se unatkozzanak, szombaton délután egy neves ellenfél, a román Dinamo Bukarest érkezik felkészülési mérkőzésre a Nagyerdőre. Mi pedig ha már így alakult, élőben közvetítjük a mérkőzést!

 A közvetítés során nem szükséges az oldalt frissíteni, amint új esemény történik, az automatikusan megjelenik itt az oldalon.

 

Debreceni VSC – FC Dinamo Bucuresti

 

90′ A mérkőzés véget ért.
90′ Nincs hosszabbítás, a DVSC 6-0-ra győzött, reméljük hasonló eredményeket nem csak barátságos találkozón tudunk majd elérni. Az eredményből nem szabad kiindulni, de a mutatott játékból annál inkább. Hasonló folytatást kívánok a csapatnak, az olvasóinknak pedig köszönjük a figyelmet, hamarosan gondoskodunk a beígért meglepetésről!
89′ Érdekesség, hogy az NBIII-as találkozón, mely 2 órával ezen összecsapás előtt kezdődött, pályára lépett a most játszó Wittrédi és Szécsi (aki egymaga 2 gólt szerzett) is.
89′ Na csak megvan Kulcsár 4. gólja egy kiváló indítás után! Ezzel már 6-0. Lemostuk a pályáról a román csapatot, nem vitás.
88′ Szécsi kap remek indítást, de ahelyett, hogy kapura törne, elesik…
85′ Ludánszki futtatja kiválóan Wittrédit, aki rendkívül jól ad be laposan, Kulcsár már csak a kapussal áll szemben, de rosszul kezeli le a labdát. Hatalmas helyzet volt.
84′
Brkovic nem vette észre a mellette settenkedő Grozavot, aki megkapta a labdát és kisodródott helyzetből, a kapunak szemben állva lőhetett, de az a rövid sarok mellett méterekkel hagyta el a pályát. Veszélyes szituáció volt.
81′ Ismét egy kíméletlen becsúszás, ez már sárgát is ért Durimelnek.
79′ Közben véget ért a DVSC-DEAC NBIII-as mérkőzése: a fiatalok 6-0-ra verték a Gyöngyöst.

Illetve a Magyar U20-as válogatott 1-1-re végzett Mexikó ellen, de ennél is fontosabb, hogy a magyar válogatott gólját játékosunk, Bereczki Dániel szerezte!

78′ Szélről alakítunk ki veszélyt, a kapus véd.
77′ Ferenczi indítja saját magát, a kapus épp időben szedi fel előle a labdát. Bár nem feltétlenül így tervezte, ügyes megoldás volt.
75′ Szintén ez történik, amikor Korhut utánarúg ellenfelének. Eddig nem volt sárga, pedig 2-2-t ki lehetett volna már osztani.
74′ A pálya közepén Szécsit rántják le csúnyán, a sárga ezúttal is elmarad.
72′ Veszélyes beívelés után az ellenfél kapusa saját játékosát is elüti a labda mellett – ápolás.
71′ 4-es csere nálunk: Ludánszki, Szécsi, Wittrédi és Berdó is beállnak, Bódi, Mészáros, Sidibe és varga helyére. Jó, hogy ők is kapnak lehetőséget.
69′ Korhut Sidibével kényszerítőzik. Kicsit hosszú a visszakapott labda, a kapus felszedi, de szép játék volt.
68′ Ferenczi elfut a szélen, lapos beadása jó Kulcsárnak, aki lekezeli, forgolódik egy kicsit, majd begurítja a labdát a kapuba. 5-0. Mesterhármas!! Bárcsak ezt látnánk tőle tétmeccsen is!
67′ 18-ról egy lövés, nem sokkal kerüli el a kapunkat. Végre ismét történt valami.
65′ Tavares le, Alexandre D. be…
64′ Petre Patrick be, Barboianu le. Mi értelme van 3 percenként cserélgetni egy edzőmeccsen? …
63′ 63. perc: Ferenczi be, Mihelic le.
59′ Gyors szélső játék az ellenfélnél, a beívelés kiválóan találja meg csatárukat, akinek a fejese úgy tűnik, hogy behullik a kapunkba, de a semmiből odaér Novakovic néhány ujja és így ismét megússzuk. Hatalmas mentés volt!
59′ Újabb csere: Costache Valentin áll be Cristescu Marian helyére.
56′ Jovanovic helyére áll be Nagy Zoltán, aki egész körülményes úton tért vissza hozzánk, de ismét a Loki színeiben szerepel.
55′ Szöglet a túloldalon is, majd egy kiváló fejes, amit ÓRIÁSI bravúrral tornáz ki a kapuból Novakovic!
52′ EZ MI VOLT!! 4-0! Kisszöglet: Jovanovic készíti le a labdát Mihelicnek, beadása jó Kulcsárnak, akinek az emelési próbálkozását még védi a kapus, de ezzel messzire elhagyja kapuját, a róla kipattanó labdát pedig Szakály emeli át felette! BRAVÓ!
51′ Veszélyes szabadrúgás nálunk is, Brkovic rosszul találja el pár méterről a labdát, így az nem a kapuba, hanem fölé hull. Hatalmas helyzet maradt ki!
50′ Szól a „Nem kell a kártya” rigmus…
49′ Veszélyes szabadrúgás-beívelés, Varga szépen tisztáz.
46′ Csere mindkét együttesben. Nálunk Szakály Bouadla helyén, a vendégeknél pedig Grozav Gheorghe, Gavrila Bogdan, Fai Collins, valamint a kapus Farnolle az új fiú (lementek: Lazar, Da Silva és Serban, valamint Marc).
46′ A második félidő elkezdődött.
45′ Az első félidő véget ért.
45′ Kulcsár kap remek, de kissé magas labdát, a kapus így leszedi előle. Majd a bíró lefújja a félidőt.
45′ A műsorközlő közben figyelmezteti szurkolóinkat: ha nem fejezik be a petárdázást, a játékvezető véget vet a találkozónak…
44′ Közben Brkovic kőkemény belépője után ő sem kap sárgalapot – pedig talán megérdemelte volna… A szabadrúgás jól csapódik a kapu felé, de fél méterrel célt téveszt.
44′ Máris cserél a Bukarest. Marc Andrei áll be az amúgy szerintem jól játszó Boubacar helyére – legalábbis rajta látszott az akarat.
42′ Letámad a Bukarest is, Novakovic rúg meg rosszul egy hazaadást, de az Sidibéhez kerül, így nem lett belőle komoly baj.
40′ Próbálkozik a vendég csapat, de nem mondhatni, hogy sikerrel tennék mindezt. Persze ennek mi csak örülhetünk.
36′ Mihelic szabadrúgás-beadása jól érkezik középre, de a kapus jól jön ki, így övé a játékszer. Sidibe pedig közben játékra jelentkezik és visszatér a pályára.
34′ A letámadásunk jól működik, Sidibe kap egy passzt és rendkívül csúnyán rácsúsznak… csodálkozni lehet csak rajta, ez hogyhogy nem sárgalap. Bicegve megy le csatárunk, elképzelhető, hogy csere lesz.
30′ Ismét beívelés, ismét ide-oda pattogó labda, de most nem sikerül jól eltalálniuk; nem úgy fél perccel később, amikor 20 méterről jön egy löket, de kapu mellett hagyja el a játékteret.
29′ Az ellenfél első igazi helyzete, ismét beívelés után: a fejes nem sikerül, de a felszabadításunk sem jó, így 15-ről középről lőhet Cristescu. Novakovic bravúrral hárít.
29′ Mezőnyjáték pontatlanságokkal az ellenfélnél, nálunk pedig sok-sok tűzzel. A labdás emberre mindig jut 2-3 védőnk, így csírájában folytjuk el próbálkozásaikat.
26′ Jovanovic blokkol egy újabb beadást. Kiválóan védekezünk.
25′ Újabb beívelés a románoktól, újabb veszélytelen fejes. Eddig csak ívelésekkel próbálkoznak, nem túl sok sikerrel.
23′ Máris 3!!! kicsit szerencsétlenkednek a Bukarest védői, Bouadla lecsap a labdára és az ötös sarkától bepasszolja azt az üresen érkező Kulcsár Tamásnak, akinek nincs nehéz dolga. 3-0!!!
21′ Most kaptam az infot, 3.119 a hivatalos nézőszám. Közben a petárdák és a füstfelhők teremtenek még kiválóbb hangulatot!
21′ Korhut mekkora labdát ad Mihelicnek!!! Egyértelműen nincs les, Mihelic jól veszi át az indítást és egy ütemmel később elgurítja a tehetetlen Marc Traian mellett azt! 2-0!!
17′ Rendkívül veszélyesek a kontráink: Nova-Sidibe-Mihelic-Kulcsár összjáték után már a kapus mellett viszi el a labdát támadónk, de ismét les. Az ellentámadásnál Korhut – már sokadjára – szerel kiválóan.
16′ A román csapat a mérkőzés első szögletét követően fejjel veszélyeztet, de a labda méterekkel a kapu felett hagyja el a játékteret.
14′ Bouadla-Sidibe-Varga-Bouadla-Korhut-Mihelic-Korhut összjáték a 14. percben, és bár az ezt követő beívelésből nem lesz semmi, elmondható: szépen játszik a LOKI!
11′ Eseménydús a mérkőzés, most Kulcsár lép ki és fut egy az egyben a kapusra, de a partjelző lest int.
11′ Gyors kontra végén egy beívelés elszáll Kulcsár feje felett, így lesz jó Mihelicnek, aki azonban nem találja el a labdát, így oda a helyzet.
10′
A kapus állapota rendbe jött, folytatódhat a találkozó. A szögletzászló közeléből elvégzett bukaresti szabadrúgás jól jön be, a középre tartó fejest Novakovicnak kell hárítania.
6′ Bízunk a hasonlóan eredményes folytatásban.
6′ Az ellenfél kapusát a gól után ápolni kell, talán Kulcsár rálépett a kezére a gól előtt.
6′ Kulcsár kiugrik két védő között, elviszi azellenfél kapusa mellett, majd begurít az üres kapuba. VEZETÜNK!!! 1-0
5′ Beívelés a kapunk elé a félpálya közepéről, szabadrúgást követően, de könnyedén felszabadítunk.
2′ Bouadla szerez labdát, lekészítését Sidibe kapufára rúgja 10 méterről, a kipattanót pedig Kulcsár rosszul találja el. ÓRIÁSI HELYZET VOLT…
1′ Az első percben letámadnak a mieink, miközben a B szektorból felcsendül nemzeti himnuszunk, felemelő esemény volt.
1′ A mérkőzés elkezdődött.
A B szektor középső része teljesen megtelt, de a közvetítő oldalon is több szektor szinte teli van (a C szektorokat ezen a találkozón lezárták). A jó hangulat garantált.
Dinamo Bukarest: T. Marc – Bărboianu, Machado, Nedelcearu, Serginho – Șerban, Boubacar, Cristescu – Matei, Alexe, Lazăr
Cserék: Farnolle – Fai, Durimel, A. Marc, Patrick Petre, Costache, Gavrilă, Grozav.
Kezdőcsapatok:
DVSC: Novakovic, Jovanovic, Brkovic, Mészáros, Korhut, Bódi, Varga, Bouadla, Mihelic, Kulcsár, Sidibe
cserék: Slakta, Ferenczi, Wittrédi, Ludánszki, Nagy, Berdó, Szakály, Szécsi
A találkozó 5 perc múlva kezdetét veszi, köszöntjük olvasóinkat!