LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

Október legjobbja: Bozidar Radosevic

okotberlegjobbja

Lezártuk a szavazást, ahogyan az már a címből is kiderült, Bozidar Radosevicet választottátok meg október hónap legjobb Loki játékosának. Ebben a rövidke kis cikkben a végeredményt ismertetnénk, illetve egy fontos változást szeretnénk bejelenteni a szavazással kapcsolatban.

oktoberEbben a hónapban három bajnokit és két Magyar Kupa meccset játszott a csapat, az eredmények nem voltak annyira fényesek, ennek fényében ismét borítékolható volt, hogy nem lesz egy izgalmas szavazás. Reálisan két játékosnak volt esélye begyűjteni a hónap legjobbja címet, egyikük Radosevic volt, aki hónapok óta magabiztosan véd, és gyakorlatilag eddig még nem kapott olyan gólt, amiben benne lett volna, cserébe meccsről meccsre van legalább egy fontos védése, ebben a hónapban több mérkőzés is volt, melyen bravúrokat kellett bemutatnia. A másik esélyes Balogh Norbert volt, aki szintén meccsről meccsre a csapat egyik legjobbja, és sokan mondják, hogy még miatta érdemes kijárni meccsre. Neki viszont akadt mostanság néhány gyengébb meccse is. Nos, a végeredmény hűen tükrözi az esélyeket: a szavazók 38%-a voksolt kapusunkra, míg 26%-uk fiatal tehetségünkre, így ők ketten végeztek toronymagasan az élen. Harmadik helyre kiváló védőnk, Dusan Brkovic futott be, ő még magasnak mondható 14%-ot kapott az olvasóktól. Érdekesség, hogy az összes jelölt kapott legalább egy szavazatot. Az összesített állást tekintve pedig, ahogy az a fenti képen is látható, Balogh és Radosevic is 2-2 hónap legjobbja címet gyűjtött már be, így az év végi szavazáson már 20-20 ponttal biztosan rendelkeznek.

És a fontos bejelentés, amit már a bevezetőben jeleztem: mivel egy mérkőzést elhalasztottak novemberről, és azt már decemberben játssza le a csapat, így az év utolsó hónapjára is marad három tétmérkőzése a Lokinak. Emiatt a szavazást kibővítjük, és december legjobbjára is tudtok majd szavazni.