LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#11. kör – Pihenő előtti utolsó kihívás

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 70-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. Játékunk immár tizenegyedik fordulója után megvizsgáljuk, kinek mennyire volt sikeres az elmúlt forduló, ki hogyan áll a ranglistán. Ezen kívül ne felejtsétek: nektek is itt kell megtippelni a 10. kör, azaz a 18. forduló végkimeneteleit! 😉 (Még most sem késő játszanod velünk! Amellett, hogy az első hely sorsa jó darabig nem fog eldőlni, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

 Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult az előző forduló. Az Újpest hazai győzelmét nem volt nehéz eltalálni, a 81%-os tipp-aránynak megfelelő siker született, igaz, talán kicsit nehezebben, mint arra számítottunk. A Haladás-Békéscsaba találkozón azonban továbbra is bizonyította a Haladás: az ő meccseire idén szinte mindegy mit tippelünk, úgysem jön be: idegenben X-re hozta a meccset Békés megye csapata (csupán Sammy és Redboy találta ezt el kiemelt tippelőink közül). A Puskás Akadémia – Honvéd találkozó hasonlóan tippmixgyilkos volt; itt is csupán ketten találták el a végkiementelt, az idegenbeli sikert (Sid és Redboy). A DVSC-Videoton meccsen sajnos annak lett igaza, aki pesszimistán állt hozzá (25%), a Paks-FTC meccsen pedig az volt a furcsa, hogy majdnem 40%-an szavaztunk arra: nem nyer a Fradi (de nyert). Az egyetlen meccs, ahol tényleg bejött a papírforma, az MTK-Vasas mérkőzés. E hétvégén 4 pontnál senki nem szerzett többet, Somi, Norton, Sammy, Redboy, Varga N., Fodor D., Bagdács L., lorious, és Levkoo azonban így tett, így e forduló nyertesei ők lettek.

Az NBI 19. fordulójában a Vasas-Honvéd élet-halál harc szagú találkozó lesz a hazaiak számára, a Haladásnak és a DVTK-nak pedig illene nyernie a PAFC, illetve a DVTK ellen, de ki tudja, ezeken a meccseken gyakorlatilag bármi előfordulhat. Az FTC-UTE bizonyára feszült, izgalmas, de zöld-fehér sikert hozó mérkőzés lesz, ahogyan a Videotonnak sem okoz majd gondot a Paks elnáspángolása (bár a zöldek is rendkívül kétarcúak idén). A fordulót a DVSC-MTK összecsapás zárja, amit ha elbukunk, az alsóház és a nemzetközi kupaszereplésről történő lemondás vár ránk; ha viszont nyerünk, visszakerülhetünk a 4-5-6. hely egyikére, így életben tartva dobogós reményeinket.

A 10. kört a Fórumcsapat nyert, az állás így 5:5. Nem semmi ez a kis párharc. Vajon melyik csapat karácsonyozhat vezetéssel a birtokában? 10. kör: 25-22

tippsablon-mini1

 A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: Juvefan 35 pont
2. helyezett: LokiBlog, T-vitamin, Lucas* 34 pont
3. helyezett: lorious 32 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 19. forduló mérkőzéseire:

dvscmtk1 dvtkcsaba1 fradiute1 halipuskas1 vasashonved1 vidipaks1

A mérkőzésekre kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal.

1. Vasas–Honvéd
2. Haladás–Puskás Akadémia
3. DVTK–Békéscsaba
4. Ferencváros–Újpest
5. Videoton–Paks
6. DVSC-MTK

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows