LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

LokiBlog karácsony – Nyereményjáték

nyeremenyjatekvc3a9glegesjavc3adtott

Nyakunkon az ünnepek, mi pedig ennek apropóján újabb nyereményjátékot hirdetünk meg. Válaszolj kérdésünkre, majd növeld meg győzelmi esélyeidet. Ugyanis ha megosztod velünk és az olvasókkal, hogy milyen egy igazi DVSC-s, vagy LokiBlogos karácsony, akkor megháromszorozod győzelmi esélyeidet! Olvass tovább a részletekért!

A játék lényegi része megegyezik előző játékunk feltételeivel, nevezetesen a részvételhez lájkolnod kell a Facebook oldalunkat, és megosztani a nyereményjátékhoz kapcsolódó bejegyzést. Azonban ahhoz, hogy részt vegyél a sorsoláson, kommentben még válaszolnod kell egy egyszerű kérdésre: Hány éves idén a LokiBlog? Emellett lehetőséget biztosítunk arra, hogy növeld győzelmi esélyeid. Ugyanis aki komment formájában csatol egy képet az ünnepi forgatagról (feldíszített karácsonyfa, ajándéközön a fa alatt, tűzhelyen rotyogó töltött káposzta), melyen szerepel valamilyen DVSC-s és/vagy LokiBlogos motívum – ez utóbbi lehet egy Lokis relikvia (mez, sál, sapka, zászló), amit a képbe csempészel, vagy egy cetli, felirat, amin valamilyen LokoBloghoz kapcsolódó szöveg áll (honlapcímünk, nevünk, mottónk, stb) – akkor neved háromszor fog bekerülni abba a kalapba, amiből a nyertes nevét húzzuk majd ki! Ezekhez hasonló képeket várunk:

lokiblogpc3a9lda

A nyeremény ezúttal is egyedi, és hozzánk köthető, limitált kiadású LokiBlog ajándékcsomag, melynek tartalma:

  • LokiBlog bögre
  • LokiBlog hűtőmágnes
  • LokiBlog kitűző
  • LokiBlog matricacsomag

Reméljük mindenki számára kellemesen telnek majd az ünnepek, és az új évet egy ilyen király nyereménnyel kezdheti egy szerencsés nyertesünk! Ezzel kíván mindenkinek boldog karácsonyt a LokiBlog teljes szerkesztősége!

lokiblognyeremc3a9ny2
A nyereményjáték részletei:

Időtartam: 2015.12.23. – 2015.12.31.
Sorsolás: 2016.01.01. után
Résztvevők: A sorsolásban való részvételhez lájkolni kell a LokiBlog Facebook oldalát és meg kell osztani a nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzésünket, valamint hozzászólásban válaszolni arra a kérdésre, hogy hány éves idén a LokiBlog. Amennyiben egy fotót is mellékelsz arról, hogy milyen DVSC-s és/vagy LokiBlogos módon ünnepled a karácsonyt, akkor megháromszorozod győzelmi esélyed.
Nyeremény: LokiBlog ajándékcsomag, melyet a nyertesnek országon belül ingyen postázunk.