LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

2016 a változások éve

kozlemeny

Új év, ilyenkor tiszta lappal indít mindenki, így mi is. Számunkra azonban nem lesz ilyen egyszerű a helyzet. Tegnap délután, a 2015-ös év utolsó napján bekövetkezett az, amitől titkon már hónapok óta féltünk: megszűnik a Népsport blogfelülete. Így költözni kényszerülünk.

Szóval amikor az ember már a szilveszteri bulira készül, és próbálja leereszteni a gőzt, és akkor kap egy lentebb idézett e-mailt, akkor valahogy nem tudja megalapozni az esti buli jó hangulatát.

„Tisztelt Népsport Blog felhasználó!

Sajnálattal értesítjük, hogy a Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft. mint a blog.nepsport.hu üzemeltetője, 2016. január 31-én bezárja a blog.nepsport.hu és az admin.blog.nepsport.hu weboldalakat, azok minden szolgáltatásával együtt. A weboldalak – az ott megjelenő adatokkal, blogokkal és szolgáltatásokkal együtt –, ettől a naptól kezdve nem lesznek sem a blog.nepsport.hu webcímen, sem annak aloldalain keresztül elérhetőek.

(…)

Köszönjük, hogy használta szolgáltatásainkat!

Üdvözlettel,
Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft.”

Tehát a helyzet az, hogy e hónap végén minden amit itt láttok megszűnik létezni. Az összes cikk, az összes tartalom, MINDEN. Nyilván ettől függetlenül a LokiBlog nem szűnik meg létezni, és amit csak tudunk (reményeink szerint mindent) megmentünk, és egy teljesen új felületen kezdünk új életet. Azért lássuk be, valamilyen szinten kinőttük már a Népsportot, így a váltás már érett, csak nem most, és nem ilyen körülmények között terveztük. Ettől függetlenül azon leszünk, hogy ti olvasók ebből semmit ne érezzetek meg, és egy hónap múlva egy sokkal jobb, sokkal színvonalasabb közegben tudjunk majd benneteket kiszolgálni. Addig is kérjük készüljetek fel arra, hogy januárban kevesebb cikk lesz a megszokottnál, minden erőnkkel az új site kiépítésén fogunk dolgozni.

A további fejleményekről folyamatosan beszámolunk itt, és a Facebook oldalunkon!