LOKOMOTIVBLOG | A DVSC SZURKOLÓI BLOGJA

#13. kör – Közel a dobogó

tippAz NB I 9. fordulójától kezdődött tippjátékunk, melyben a találkozók végkimenetelét kell helyesen megjósolni. A játékra már több mint 70-en(!) gyűltünk össze szerkesztők és kommentelők egyaránt. A hétvégén már itt a tizenharmadik forduló, amire érkezhetnek is a tippek, de előtte megvizsgáljuk, milyen eredményt hozott az előző kör. Irány a kommentzóna: nektek is itt kell megtippelni a 13. kör, azaz a 21. forduló végkimeneteleit! 😉 (Ne feledd, minden részvevő között, aki legalább 12 körön keresztül játszik velünk, egy ajándékot sorsolunk ki!)

Először nézzük meg kicsit, hogyan alakult az előző forduló. A Puskás Akadémia hazai győzelme nem igazán volt meglepetés, a DVTK csak helyzetekig jutott. A Haladás szintúgy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nehezen, de nyert a Honvéd ellen idegenben. Azonban mindkét meccsen voltak hibás tippek is dögivel. Nem úgy a DVSC és a Ferencváros esetén: mindkét csapat megverte kiesőhelyen álló riválisát. Az eltelt hétvége legváratlanabb húzása az Újpestnek volt, aki hazai 1-0-ás sikerével méltó módon jelezte nekünk: nem szabad leírni őket (egyik kiemeltünk sem az Újpest sikerére fogadott). A hatodik találkozó, az MTK-Paks azonban elmaradt, így az ehhez tartozó pontjainkra is várni kell. Az 5 megszerezhető pontból 4-et szerzett Carlo, Redboy és Dofon100 is, így ők a forduló nyertesei.

Az NBI 21. fordulójában 3 igazán kiélezett találkozóra van kilátás. A DVSC a Paksot, az Újpest az MTK-t, a DVTK pedig a Honvédot fogadja. A Haladás, a Ferencváros és a Videoton győzelme viszont nagyjából borítékolható.

A 12. körben egyelőre Fórumcsapat:Admincsapat 21-21, a forduló végső nyertese az MTK elmaradt találkozójától függ.

A pontos eredménysor és az aktuális ranglista itt megtekinthető:
Ranglista

1. helyezett: T-vitamin 40 pont
2. helyezett: JuveFan 39 pont
3. helyezett: Norton, Lucas, lorious, LokiBlog * 38 pont

*döntetlen esetén a bajnokság végén a több 6-pontos hétvége rangsorol. Ha ez is döntetlen, akkor az számít, ki tippelt jól több Loki-meccsre. ha ez is döntetlen, akkor pedig az számít, ki tippelt kevesebbszer.

A játékunk szabályait itt találod:
LokiBlog Tippverseny Szabályok

Na de lássuk, mit tippeltünk a 21. forduló mérkőzéseire:

vasashali dvtkhonved fradipuskas vidicsaba utemtk dvscpaks

A mérkőzésekre kérjük mindenki ebben a sorrendben tippeljen, lehetőleg 1, 2, X formátummal.

1. Vasas – Haladás
2. DVTK – Honvéd
3. FTC – Puskás Akadémia
4. Videoton – Békéscsaba
5. Újpest – MTK
6. DVSC – Paks

Na és akkor most irány a kommentzóna! Te mit tippelsz?

down-arrows